SAŠA POPOVIĆ NIKAD NIJE OVAKO POLUDEO: Takmičar ga ispalio pred snimanje, nastao HAOS u Grandu!

Autor:

Zabava

29.10.2023

23:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Drama u emisiji "Zvezde Granda" zbog koje je Saša Popović u razjarenom izdanju!

SAŠA POPOVIĆ NIKAD NIJE OVAKO POLUDEO: Takmičar ga ispalio pred snimanje, nastao HAOS u Grandu!

Foto: Printskrin/RTV PINK

U najnovijoj epizodi muzičkog takmičenja "Zvezde Granda", došlo je do prave drame koja je razbesnela Sašu Popovića i izazvala burne reakcije u studiju. Naime, jedan od takmičara je odustao od snimanja samo dva sata pre početka emisije, što je izazvalo pravi haos u produkciji.

Prvi takmičar je bio spreman za svoj nastup i odabrao je pesme "Da li bi me volela" i "Lapsus", ali umesto njega na sceni se pojavio drugi takmičar, Filip, koji je izveo numere „Kao moja mati" i „Mirjana". Saša Popović je odmah reagovao i otkrio publici šta se dogodilo.

- Naišli smo na jedan slučaj koji do sada nismo imali. Takmičar iz Bosne nam je javio samo dva sata pre snimanja da ne može da dođe jer je navodno bolestan. To nije profesionalno! Trebalo je da nam javi ranije. Zbog toga smo morali da brzo reagujemo i pronađemo zamenu. Gledali smo koji takmičar iz Beograda bi mogao da ispuni taj prostor i pozvali smo Gligorija samo sat vremena pre snimanja. Momak je hrabro prihvatio izazov i na brzinu je pripremio matrice. Svaka čast njemu na tome - izjavio je Saša.

Republika

Foto: youtube.com/Zvezde Granda

Saša Popović

Ova situacija je izazvala burne reakcije žirija. Marija Šerifović je istakla da je Gligorije bio odličan tokom nastupa, ali da je Filip, koji je trebalo da nastupa prvi, nije pokazao ništa novo.


- Gligorije, ti si bio fantastičan! Došao si na ovo takmičenje sa energijom i šarmom, i zaista si nas oduševio. Filip, nažalost, nije uspeo da nas iznenadi ničim novim - komentarisala je Marija.

Saša Popović je bio vidno razjaren ovom situacijom, ali je uspeo da održi emisiju pod kontrolom. Ipak, pitanje je kako će se ova situacija odraziti na dalji tok takmičenja, kao i na odnos između produkcije i takmičara.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading