SLAVNU GLUMICU ZLOSTAVLJAO BIVŠI: Jako je poznat, stvorila se šok teorija!

Autor:

Zabava

11.11.2023

10:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Glumica i model Megan Foks nedavno je iznenadila javnost objavom svoje prve zbirke poezije

SLAVNU GLUMICU ZLOSTAVLJAO BIVŠI: Jako je poznat, stvorila se šok teorija!

Foto: Printscreen/ Youtube/ Glamour Magazine UK

Megan Foks

Glumica i model Megan Foks (37) nedavno je iznenadila javnost objavom svoje prve zbirke poezije pod nazivom "Pretty Boys Are Poisonous". U ovoj zanimljivoj zbirci, Megan je otvoreno govorila o svojim najintimnijim mislima i ljubavnim slomovima. Osim toga, otkrila je i neke detalje iz svoje prošlosti koji su izazvali veliku pažnju javnosti.

Jedna od najzapaženijih pesama u zbirci je svakako "Oksikodon i tekila", u kojoj Megan govori o svojoj vezi sa glumcem Mašinom Ganom Kelijem i o spontanom pobačaju koji je doživela u toj vezi. Međutim, ono što je izazvalo najviše interesovanja je deo u kojem glumica otkriva da je bila u nasilnoj vezi sa jednim poznatim muškarcem. Iako nije spomenula ime svog zlostavljača, u pesmi se jasno vidi da je bila žrtva fizičkog nasilja. "Danas je moj greh bio da sam pratila tvog prijatelja do stola, umesto da čekam da me ti povedeš. Udario si me. I opet. I opet." - napisala je Megan u svojoj pesmi.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Megan Foks i Mašin Gan Keli

U drugoj pesmi pod nazivom "ne brini, draga", glumica se osvrće na svoj proces ozdravljanja i otkriva da je bila u nekoliko psihički nasilnih veza. "Jutra nakon što bi me povredio, probudila bih se i skuvala ti kafu, obukla trenerku da ne moraš da gledaš modrice koje si ostavio. Zamislite sve devojke koje ne budu povređene, jer se smeju šalama drugog dečaka." - napisala je Megan, pokazujući kako je i sama prošla kroz teško iskustvo zlostavljanja.


Megan je u intervjuu za "Good Morning America" otkrila da je tokom svog života bila u barem jednoj fizički nasilnoj vezi, ali nije želela da otkriva imena svojih zlostavljača. Ipak, u jednom delu je navela da su obojica bili "vrlo poznati", što je izazvalo brojne spekulacije i nagađanja o tome o kome se radi.

Jedna od teorija njenih obožavalaca je da je glumica bila u nasilnoj vezi sa kolegom iz filma "Transformers" - Šajom Labafom. Iako su njih dvoje bili u kratkoj vezi tokom snimanja filma, odnos su krili od javnosti, a godinama kasnije su potvrdili da su bili zajedno. Međutim, nedavno su se pojavile optužbe na račun Šaje, koje su izneli njegova bivša devojka FKA twigs i glumica Kerolin Fo. One tvrde da je Šaja bio fizički i psihički nasilan prema njima, a ovo je dodatno podgrejalo teoriju da je on zlostavljač o kojem govori Megan u svojoj zbirci poezije.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @shialabeouf.outfits

 


Na kraju, Megan je otkrila da je pisala o svojim bolnim iskustvima i da je želela da ih podeli sa svojim fanovima, ali je strah od osude javnosti bio jedan od razloga što se to nije desilo ranije. Ipak, njena hrabrost da progovori o ovoj temi može biti inspiracija za sve žene koje su prošle kroz slična iskustva i da se bore protiv nasilja u svim oblicima.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading