PUKLA TIKVA DŽEHVE I MENADŽERKE SANDRE: Teodora neće da potpiše novi ugovor, posle 7 godina prelazi u drugi tim?

Autor:

Zabava

11.11.2023

08:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U medijima se već neko vreme šuška da Teodora Džehverović neće nastaviti saradnju sa menadžerkom Sandrom.

PUKLA TIKVA DŽEHVE I MENADŽERKE SANDRE: Teodora neće da potpiše novi ugovor, posle 7 godina prelazi u drugi tim?

Foto: ATA Images/Antonio Ahel, Youtube.com printscreen, Instagram.com printscreen

Teodora Džehverović, popularna pevačica koja je svojim talentom i harizmom osvojila srca publike, ovih dana je u centru pažnje zbog naprasnog prekida saradnje sa svojom dugogodišnjom menadžerkom Sandrom. Nakon sedam godina uspešne saradnje, Teodora je odlučila da stavi tačku na njihov odnos, a kao glavni razlog se navodi veliki procenat zarade koji je Sandra uzimala za sebe.

- Teodora hoće da pređe u "Generaciju Zed". To je studio odakle su potekle nove zvezde, Heni, Nući, Breskvica i mnogi drugi. Kod njih je politika mnogo drugačija nego kod klasičnij menadžera. Kako sam razumeo, oni uzimaju samo procenat od pregleda na platformi YouTube, dok od nastupa ne uzimaju ništa, što je Teodoru nateralo da razmisli i odluči da je vreme za promene - govori za Kurir izvor, pa nastavlja:

- Teodora je imala ugovor sa Sandrom sedam godina i taj ugovor se završava upravo ove godine. S obzirom na to da uskoro treba da se potpiše novi ugovor, pevačica je išla na sastanak sa čelnicima "Generacije Zed" i veoma joj odgovaraju njihovi uslovi. Ono što ja znam je da je Sandra uzimala 60 odsto od Teodorine zarade, što je stvarno mnogo, ali to je politika menadžera koji naprave velike zvezde - rekao je on. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
Nina

10.01.2024 16:28

I Teodora i njena menadzerka su prostitutke. Obe su bile karane od Cazima.

Nikola

29.01.2024 15:04

@Nina - Da su bar samo one dve u pitanju. Pa Ćazim je opalio i overio največe Srpske zvezde kao Aleksandru Prijović, Natašu Bekvalac, Anu Nikolić i Radu Manojlović.