DŽEHVU OSTAVIO DEČKO: Košarkaš spakovao kofere, Teodori će ovaj potez SLOMITI SRCE! (FOTO)

Autor:

Zabava

27.10.2023

15:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na društvenim mrežama krenule su spekulacije da je pevačicina veza okončana.

DŽEHVU OSTAVIO DEČKO: Košarkaš spakovao kofere, Teodori će ovaj potez SLOMITI SRCE! (FOTO)

Foto: printscreen/youtube

Ljubavni život Teodore Džehverović uvek je bio tema za komentarisanje na društvenim mrežama, pogotovo otkako je okončala emotivnu vezu sa košarkašem, Ninom Čelebićem. Nakon što je mlada pevačica neko vreme provela slobodna, povezivali su je sa mnogim imenima iz javnog sveta, pogotovo sportistima, a trenutno se najviše spekuliše da je u ljubavnoj vezi sa slovenačkim košarkašem, Maticom Rebecom

Republika

Foto: ATAImages, instagram.com/maticrebec, pixabay.com

Teodora Džehverović i Matic Rebec

Iako je Teodora tokom celog leta uživala u ljubavi sa košarkašem i obilazila različite destinacije, sa kojih su kačili fotografije na svojim profilima na društvenoj mreži Instagram, zbog čega je baš i razotkrivena njihova veza, izgleda da im se pojavila ozbiljna prepreka. 

Naime, Matic je na svom profilu na društvenoj mreži Instagram saopštio da je postao deo košarkaškog kluba Kazma, koji se nalazi u Kuvajtu. On je već spakovao kofere i podelio nekoliko fotografija, a mnoge zanima kako to podnosi Teodora. 

Poznato je da je njena majka Gordana Goca Džehverović u jednoj izjavi za medije rekla da misli da je ovo Teodorina najozbiljnija veza i da pevačica živi sa svojim izabranikom. 

Inače, Džehva je i tokom veze sa Ninom morala da isproba vezu na daljinu, kad je on otišao da igra košarku u Brazlik, međutim brzo se vratio, pa su ljubav nastavili bez poteškoća.

Teodora se po pitanju ove situacije još uvek nije oglašavala, pa nije sigurno da li su na vezu stavili tačku zbog daljine ili će ostati u ljubavi. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Ja

27.10.2023 16:44

Ona mu do pupka.