U BEOGRADU NA SAV GLAS VIKAO "KLAO BIH SRPČIĆE", A SAD ZANEMEO: Poznati hrvatski hokejaš našao se pred sudom - rekao samo jednu sramnu rečenicu

Autor:

Hronika

27.10.2023

14:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

T.H.D. je bio mlada nada hrvatskog hokeja, a uhapšen je dok je na aerodromu "Nikola Tesla" čekao avion za Amsterdam.

U BEOGRADU NA SAV GLAS VIKAO "KLAO BIH SRPČIĆE", A SAD ZANEMEO: Poznati hrvatski hokejaš našao se pred sudom - rekao samo jednu sramnu rečenicu

Foto: Shutterstock

Hrvatski državljanin T. H. D. (21), uhapšen je juče na aerodromu "Nikola Tesla" u Beogradu jer je mrtav pijan pravio haos na aerodromu i vređao Srbe, je poznati hokejaš.

Prema nezavničnim informacijama uhapšeni T.H.D. je bio mlada nada hrvatskog hokeja, a uhapšen je dok je na aerodromu "Nikola Tesla" čekao avion za Amsterdam.

Zanemeo pred tužiocem

- Ničega se ne sećam, bio sam pijan - izjavio je uhapšeni. 

Kako smo već pisali mladić je uhapšen u četvrtak oko 01.20 sati i to ispred terminala "T2".

- On je u vidno alkoholisanom stanju dobacivao putnicima i osoblju. Poseban pik je imao na Srbe. Nekoliko putnika je pokušalo da ga obuzda i da mu objasni da se nalazi u Beogradu i da nije pametno da vređa stanovnike zemlje u kojoj se nalazi, međutim on se nije obazirao na to - objasnio je izvor Informera.

Mladić je, da podsetimo, u krvi imao 1,7 promila alkohola i nakon privođenaj je odveden na toksikologiju VMA gde je pretio lekarima, ali i policacjima koji su ga tamo odvelii više puta je ponovio da bi "klao Srpčiće".

Uhapšenom bahatom mladiću određeno je policisjko zadržavanje i on bi već danas trebalo da bude priveden na saslušanje u Više javno tužilaštvo pod sumnjom da je počinio krivično delo izazivanje nacionalne, rasne i verske mržnje i netrpeljivosti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Nenad

27.10.2023 15:06

Ovakva gamad se na brzaka osude , na jedno 3 meseca pa ga za ta tri meseca treba tuci ko vola svakog dana u zatvoru . Valjda bise onda necemu naucio .

Vuk

27.10.2023 16:42

Zasto se ovakvim spodobama ne navode ime i prezime nego inicijali? Da li ce mu Srbija automatski dozivotno zabraniti ulaz u zemlju i tranzit kroz istu? Pokazite da ste ozbiljna i pravna drzava i to sto dozvoljavamo da nas Hil ponizava i upravlja zemljom ne znaci da svaki slepac moze da nas vredja