TEODORA OBJAVILA MONSTROUZNE PORUKE! Uznemirujući sadržaj ledi krv u žilama: Što niste POGINULI, dabogda... (FOTO)

Autor: P. R.

Zabava

05.10.2023

12:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jezive kletve će vam uterati jezu u kosti!

TEODORA OBJAVILA MONSTROUZNE PORUKE! Uznemirujući sadržaj ledi krv u žilama: Što niste POGINULI, dabogda... (FOTO)

Foto: Printscreen/instagram, Printscreen/pink

Pevačica Teodora Džehverović objavila je monstrouzne poruke uznemirujućeg sadržaja koje su njen brat Sava i snajka Adriana dobili nakon što su postali roditelji, i to od strane maloletne devojčice.

Naime, Džehverovićeva je na društvenoj mreži Instagram objavila "skrinšot" poruke koju su njen brat i snajka dobili, i to na sasvim normalnoj "selfi" fotografiji u avionu. Kako se može videti, devojčica je ničim izazvana poslala poruku jezivog sadržaja, te im bez ustrčavanja poželala da "poginu".

Što niste poginuli, je*em li vam majku - napisala je ona i nastavila sa uznemirujućim porukama o njihovoj ćerkici koju su nedavno dobili, uputivši joj jezive kletve.

Republika

Foto: instagram.com/teodoradzehverovic

Teodora Džehverović instagram

Pevačica je u objavi svoje pratioce zamolila da se morbidne poruke pošalju roditeljima devojčice, te pozvala da prevaspitavanje, ako je to još uvek moguće.

Žao mi je što od rane zore moram da se bavim ovim stvarima. Molim sve osobe koje poznaju dotičnu osobu da ovo pokažu njenim roditeljima! Bojim se da im neće biti bitno, jer očigledno su negde pogrešili kada je vaspitanje u pitanju - napisala je Teodora.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading