Pevačicin suprug POTEGAO NOŽ na njenog MENADŽERA! Estrada ĆUTI o haosu na OVOJ SVADBI!

Autor:

Zabava

05.10.2023

13:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svadba pevačevog sina se pretvorila u horor slavlje zbog jednog poznatog estradnog para koji je napravio neviđeni skandal na veselju.

Pevačicin suprug POTEGAO NOŽ na njenog MENADŽERA! Estrada ĆUTI o haosu na OVOJ SVADBI!

Foto: shutterstock

Pre nekoliko meseci izbio je neviđeni skandal na svadbi kod sina proslavljenog pevača, a zbog poznate pevačice svi pokušavaju da zataškaju šta se tada desilo i o tome ne žele javno da pričaju. Međutim, kako saznajemo od izvora sa lica mesta, suprug poznate pevačice je potegao nož na njenog menadžera i to pred punom salom.

Naime, kako se cela estrada okupila u jednom poznatom beogradskom hotelu svi su bili svedoci neviđene drame između pevačicinog supruga i njenog menadžera.

Foto: Photo by Zach Lucero on Unsplash

Pevačica

 

- Ta svadba je bila u maju, ali i danas se prepričava po nekim krugovima kakav skandal se desio. Kako je bilo puno poznatih, ta pevačica i njen suprug seli su sa ostalim kolegama, a onda je za njihov sto došao njen menadžer sa još jednim poznatim estardnim menadžerom. U početku je sve bilo ok, ali kako se popila koja čaša više, svi su se opustili. U jednom trenutku pevačica je igrala sa koleginicom i njen menadžer je stajao pored nje. Pevačicin suprug je samo posmataro situaciju i rekao je ženi da sedne, što je nju iznerviralo i odbrusila mu je pred svima da se nosi. U sve se umešao i menadžer rekavši im da se smire, ali onda je tek izbio haos. Pevačicin suprug je potegao nož na njenog menadžera i svi su skočili da ih razdvajaju - priča izvor sa lica mesta za naš portal i objašnjava kako je dalje tekla situacija:

Nakon drame pevačicinog supruga su izveli napolje, a ona je ostala sa menadžerom na svadbi. Starije koleginice koje su bile za stolom su joj rekle da se smiri i da sve iskulira, a ona je za skandal okribila muža i rekla da joj on često bez potrebe pravi ljubomorne scene i da neće to da trpi. Domaćin je zamolio bliske ljude da se o ovome ne priča, poto koleginicu obožava i ne želi da se kroz medije provlači ovaka bruka sa njegovog veselja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Rade

06.10.2023 17:36

To je bila svadba Đanijevog sina. A sad je na vama da prepoznate pevačicu pa da pišemo krivičnu prijavu protiv ljubomorno muža. 💓💔💪😇🤣😂😅👻

Rade

06.10.2023 17:54

Na svadbi Đanijevog sina , pevačica Prija, muž Filip, ljubavnik Blaško 😂😇🤣😅💥🥰