Miljković naoružan za dolazak drugog deteta: Marko pali baklje za rođenje ćerke!

Autor:

Zabava

03.10.2023

19:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Luna se pred porođaj pozdravila s fanovima i spakovala za porodilište, a njen suprug se bacio na organizaciju slavlja.

Miljković naoružan za dolazak drugog deteta: Marko pali baklje za rođenje ćerke!

Foto: D. Kadić/N. Pančić/TANJUG

Luna Đogani i Marko Miljković

Pobednica druge sezone "Zadruge" i pevačica Luna Đogani juče je napustila porodični dom i otišla u porodilište da bi na svet donela još jednu devojčicu, kojoj je mlada mama s partnerom Markom Miljkovićem već izabrala ime Lana.

Republika

Foto: instagram.com/luna_djogani

Luna Đogani se za nekoliko dana vraća kući sa još jednom ćerkom

Đoganijeva je pre nego što se smestila u porodilište obavestila pratioce na društvenoj mreži da se spakovala i pokazala šta je sve ponela, dok se njen suprug Marko fokusirao na slavlje, koje je takođe planirao da snimi i podeli s obožavaocima.

- Marko je naoružan za dolazak drugog deteta. Opremio se najboljom i najkvalitetnijom pirotehnikom da bi slavlje izgledalo što lepše i romantičnije s obzirom na to da se radi o dolasku još jedne devojčice. Pripremio je vatromet, dimove i baklje, koje će da raspali ispred zgrade i sve će da snimi za Jutjub kanal na kome Luna i Marko i inače prvo objavljuju sve novosti iz života. Odlučio je da kod kuće okupi najbliže prijatelje i članove porodice da bi u intimnoj atmosferi uživali u kompletnom ugođaju, u koji se u nekom momentu uključuje i Luna putem video-poziva, kao da je i ona tu prisutna - ispričao je prijatelj s kojim je Miljković podelio uzbuđenje i otkrio mu sve detalje originalnog slavlja koje je isplanirao do tančina.

Foto: tiktok.com/lunadjomi

Luna Đogani je pokazala šta je sve spakovala za porodilište

Za to vreme se Đoganija video-klipom pozdravila s fanovima pred odlazak u GAK Narodni front i poručila da je za drugi porođaj spremnija nego što je bila kad je na svet donela prvu ćerkicu Miju.

- Ovo mi je poslednji dan kod kuće! Spremila sam se za odlazak u porodilište, ovo mi je drugi put, pa znam malo bolje šta treba. Ponela sam dve spavaćice, udobne su, ne stežu me i nije mi naporno, biću samo u krevetu. Jedan bademantil, tri para čarapa jer mislim da će mi biti hladno - rekla je Luna, pa nastavila da nabraja šta je još ponela:

- Vlažne maramice, garderobu, toalet-papir, nesesere s neophodnim detaljima, peškire, flašice.

Ako je suditi po ovom snimku poznate jutjuberke, ona je više nego ushićena zbog dolaska druge naslednice.

Odmah potom, Luna se smestila u porodilište, a porođaj je zakazan za sredu ujutru.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:


 

Komentari (0)

Loading