NAŠA PEVAČICA ŽIVELA U TROŠNOJ KUĆI: Sada uživa u luksuzu, a život joj se nekad CEPAO NA KOMADE!

Autor: P. R.

Zabava

27.11.2023

10:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dok joj je otac Živko bio živ, kuća Indire Radić bila je mesto kome se rado vraćala, ali nakon njegove smrti, prestala je da posećuje Dragalovce.

NAŠA PEVAČICA ŽIVELA U TROŠNOJ KUĆI: Sada uživa u luksuzu, a život joj se nekad CEPAO NA KOMADE!

Foto: ATA Images

Kuća u kojoj je odrasla jedna od najpopularnijih pevačica na domaćoj sceni, Indira Radić, nalazi se u malom selu Dragalovci, u Republici Srpskoj. Meštani ovog sela već desetak godina primećuju da je kuća napuštena, što je izazvalo veliku pažnju javnosti.

Naime, nakon očeve smrti, pevačica više nije posećivala kuću, a njene nekadašnje komšije veruju da se to dešava zbog bolnih uspomena koje je vezuju za ovo mesto.

Republika

Foto: Instagram.com

Indira Radić

Radićeva je svoj uspeh gradila vredno i samostalno, uz podršku svojih roditelja. Očeva smrt ostavila je dubok trag u njenom životu, te je prestala da posećuje svoje rodno selo i porodičnu kuću. Nekretnina, koja se sastoji od dvorišta, sada je prepuštena zubu vremena, a meštani su izjavili da pevačica planira da je proda u budućnosti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading