ŽELJKO SAMARDŽIĆ ŠOKIRAO I PRIJU! Imao samo jedan ZAHTEV na njenom koncertu u Zagrebu, ona tražila VISKI! (VIDEO)

Autor: P. R. / B. P. M.

Zabava

01.12.2023

22:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Popularni pevač raznežio svoju mlađu koleginicu!

 

Na prvom koncertu mlade muzičke zvezde Aleksandre Prijović u Areni Zagreb gosti su njen kum Aco Pejović i pevač Željko Samardžić. Pejović je došao bolestan iz Amerike da ispoštuje svoju kumu, a potom je na binu sa mladom pevačicom izašao i Željko.

Republika

Foto: ST/Vladimir Lukić

Aleksandra Prijović u Zagrebu

Kako je istakao, žao mu je što sa Prijom nema duet, a ona je zatražila viski.

- Ovo je pesma ("Grlica) koju mnogo volim. Potreban mi je jedan viski, dajte mi molim vas - rekla je ona nakon čega se na bini pojavio Samardžić a publika je pala u "trans".

- Aleksandra i ja nemamo duet, što ne znači da nećemo! Brajo, zovem te, znaš šta treba da uradiš! Ovde sam jer Aleksandru mnogo volim. Ona je lepa, pametna, uspešna, ma kao milion dolara! Ljubim te - rekao je Željko, a Aleksandra se raznežila.

Samardžić je i ranije govorio o tome koliko voli i poštuje Priju.

- Ovo je posao u kom neverovatno uživam. Da me ne znam kako bole kosti, da sam prehlađen, kad se popnem na binu, kao da sam na infuziji. Nisam jedini, ima dosta kolega koji se slažu u priču. Sa takvim ljudima pravim i kvalitetne duete. Sa mojom dragom Kaliopi, sa Sašom Matićem. On može da mi bude sin po godinama, ali dobri smo prijatelji, zovemo se "komšo". On nekad ima po dva, tri nastupa u danu. Raduju me koncerti od Prijovićke, koju poštujem kao pevačicu. Divno mlado biće, koje vodi računa o pesmama - rekao je Željko nedavno za Republiku.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading