MUŽ VOLI KAD MU SPREMAM VEČERU U VEŠU: Tina Ivanović otkrila detalje iz bračnog života

Autor:

Zabava

11.12.2023

22:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Tina Ivanović priznaje da privatno preferira udobnu odeću

MUŽ VOLI KAD MU SPREMAM VEČERU U VEŠU: Tina Ivanović otkrila detalje iz bračnog života

Foto: Republika.rs

Pevačica Tina Ivanović progovorila o suprugu Zvezdanu i otkrila u kom izdanju najviše voli da je vidi. Iako je na sceni uvek stilizovana i ne krije svoj atribute, Tina priznaje da privatno preferira udobnu odeću.

- Mušarci uvek ostaju muškarci i više vole da si seksi obučena, ali vole i da nešto zamiriše u kuhinji. Ja više volim kućnu varijantu, apa drapa, ali on to ne voli. Voleo bi da večeru spremam u seksi obučena - otkrila je prilikom jednog gostovanja.

Tina je nedavno govorila i o estetskim zahvatima, kao i provokativnom oblačenju.

- Ne bih ništa dodavala ni oduzimala. Prija mi svaki kompliment, naročito ako je od žena, od muškaraca se podrazumeva - tvrdi pevačica koja nema nameru da sakrije svoje atribute.

- Dok god budem pevala biće i dobrih i loših komentara, ali ja ću se oblačiti onako kako meni godi i dok god mogu da nosim mini suknju ja ću je nositi - iskrena je Ivanovićeva koju godine ne opterećuju.

Foto: Republika.rs

Tina ivanović

Podsećamo pevačica je nedavno govorila da je napravila pauzu od tri meseca kada joj je preminula majka, ali da je posle toga nastavila sa radom 

- Napravila sam pauzu tri meseca iz opravdanih razloga, sada nastavljam dalje. Radim na novim pesamama. Ne bih više o tome - drhtavim glasom je izustila Tina u jednoj televizijskoj emisiji gde nije mogla da suzdrži suze, a onda se umešala voditeljka Lea Kiš rečima podrške:

- Dešavaju se i lepe i ružne stvari u našim životima, ali najvažnije je da nastavimo da radimo jer bol ostaje za ceo život kada izgubite nekog bliskog kao što je Tina izgubila,  tu da podržimo i damo snagu - zaključila je voditeljka.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading