POZNATA FOLKERKA PROGOVORILA O PROBLEMIMA SA SUPRUGOM: Mogla sam da budem veća zvezda od Brene!

Autor:

Zabava

27.11.2023

23:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Branka Sovrlić otkrila šta joj zamera suprug i nakon 40 godina braka

POZNATA FOLKERKA PROGOVORILA O PROBLEMIMA SA SUPRUGOM: Mogla sam da budem veća zvezda od Brene!

Foto: ATA Images

Pevačica Branka Sovrlić i njen suprug, s kojim je u braku 40 godina, bogatstvo su stekli ogromnim radom i milioneri su, ali i danas imaju razmirice zbog njene karijere jer on smatra da je mogla da bude popularnija od koleginice Lepe Brene!

- Trudim se i danas da izbacim poneki singl, da snimim nešto novo, ali ne ulažem previše u pevačku karijeru. Sporečkam se sa suprugom oko toga, zamera mi što nisam ambicioznija, progresivnija - otkrila je pevačica, pa dodala:

- Srećna sam što sam u zenitu popularnosti odabrala ovo sve, osim karijere jer se, s vremenom, ispostavilo da su sve pesme koje sam tada snimila postale megahitovi. Uvek sam išla linijom manjeg otpora, kad me neko pozove, ja dođem i otpevam. Nikad se nisam gurala, ali sam srećna što sam ostala Branka Sovrlić. Da sam htela, mogla sam da imam veću karijeru od Lepe Brene, ali znala sam od starta šta su mi prioriteti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading