UDAJE SE ZORICA MARKOVIĆ?! Pevačica zaljubljena do ušiju, ovim potezom bacila sve u rebus!

Autor:

Zabava

26.11.2023

14:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kako u poslednje vreme ne skida osmeh sa lica, mnogi su primetili da se nešto promenilo u životu Zorice Marković, a to je upravo vezano za ljubav

UDAJE SE ZORICA MARKOVIĆ?! Pevačica zaljubljena do ušiju, ovim potezom bacila sve u rebus!

Foto: youtube.com/AmiG Show

Ljubavni život pevačice Zorice Marković oduvek je bio interesantan medijima, a nedavno se spekulisalo da će ponovo otići pred matičara. Naime kako i sama kaže Zorica srećna je i zaljubljena, a za Grand je potvrdila da je njen osmeh vezan za ljubav, te da je konačno ispunjena i na ovom polju.

Ja se ponašam tako kako me energija nosi, a hvala Bogu imam je kao da imam nekih tridesetak godina. Vozim svoju priču i normalno da mi emocije sve ovo daju, trenutno sam zaljubljena i uzvraćeno mi je – rekla je ona za gore pomenuti medij.

Foto: Republika TV

Zorica Marković

 

Kada je reč o udaji, kaže da za taj korak ima podršku od sinova Ilije i Dejana, ali je ipak odučila da se više zvanično neće udavati.

- Pisali su da ću se udati za dečka koji je dvadeset godina mlađi od mene, naravno da se neću udavati. U mojoj kući postoje samo dva muškarca, to su moji sinovi Ilija i Dejan, mada mi oni kažu da se udam. Mi imamo drugarski odnos i kod nas nema tajni, sve karte na sto i u životu igramo otvorenih karata – zaključila je Zorica.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading