Zorica Marković urnisala folk zvezdu: Brena ima konjsku glavu! To joj je kompliment!

Autor:

Zabava

18.09.2023

22:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Folkerka je istakla da je konj plemenita životinja i da nema ništa ružno u tom poređenju.

Zorica Marković urnisala folk zvezdu: Brena ima konjsku glavu! To joj je kompliment!

Foto: ST/V.Lukić, republika.rs

Folk pevačicu Zoricu Marković, koja je inače bez dlake na jeziku, često pitaju za odnos s koleginicom Lepom Brenom, po kojoj ona neretko zna javno da oplete, pa je tako komentarisala da je Brena stipsa, ali i da ima "konjsku glavu". Iako se spekulisalo da ju je nekadašnja vlasnica "Granda" sabotirala u prošlosti, Markovićka tvrdi da između njih nikad nije postojao neki konkretan problem, već da su se mimoilazile zbog razlika u karakteru.

S druge strane, istakla je da njih dve imaju i dosta fizičkih sličnosti, te da su ih u mladosti mnogi čak i poredili.

Republika

Foto: ST/Nikola Mutić, Petar Divac

Zorica Marković tvrdi da s Brenom nema nikakav problem


- Stalno su govorili da smo Brena i ja zgodne, ali da imamo konjske glave! Šta da radimo, takve nas je bog stvorio?! Konj je plemenita životinja i meni je to kompliment. Šta je ružno kod konja?! Mislim da ja imam i veću glavu od nje! Čujem da mnogi komentarišu da je poslednjih godina preterala s botoksom, ali nisam saglasna s njima. Za razliku od nje, ja nisam ništa radila na sebi. Ne bih mogla da idem pod nož jer ne mogu da trpim bol, a i nemam komplekse - rekla je Zorica, pa iznela detalje njenog odnosa s Brenom:

- Ne verujem da gaji neki poseban animozitet prema meni. Godinama se poznajemo, imamo korektnu relaciju, ali videla sam da sa mnom ne želi bližu komunikaciju. Prema nekim kolegama je srdačna i prijatna na snimanjima, a meni se samo usputno javi. Pošto ima neki stav s visine, čovek ne može lako ni da joj priđe. Da je drugačija, možda bih ja nju pozvala na kafu da je častim. Svi znamo ko je Brena, mi nikada nismo imale problem, osim što se razlikujemo u karakteru i osobinama. Tamo osamdesetih godina govorili su da ima neka grupa u kojoj peva neka devojka koja je krupna, oni su tada već bili popularni. Nisu oni mene namerno sabotirali, tada je bilo neminovno. Ja sam tada imala pesmu "Zumbuli, zubuli cvatu", ali su i oni imali "Čačak" i, sećam se, pokojni Minimaks se malo našalio na temu te njihove pesme i postala je popularna. Brena je imala tim, a ja sam solo igrač. Zvali su me na svoju turneju, a ja sam odbila jer sam predlagala da budu i drugi pevači.

 

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading