ZORICA MARKOVIĆ OBRIJALA GLAVU: Zaprepašćujuća promena pevačice, svi gledaju u ĆELU, nema kose (VIDEO)

Autor: P. R.

Zabava

07.09.2023

11:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zaprepašćujuća promena pevačice, svi gledaju u ćelu, nema kose!

Pevačica i rijaliti zvezda, Zorica Marković, sinoć je prošetala crvenim tepihom na premijeri domaćeg filma "Pored tebe", a prisutni su ostali zabezeknuti kada su videli da je bivša učesnica "Zadruge" obrijala glavu.

Naime, kako smo mogli da primetimo na licu mesta, Markovićeva je napravila poznati "anderkat" (eng. undercut), trend koji je dosta zastupljen u svetu, a koji inače važi za "mušku" frizuru, jer se retko koja dama odluči na ovaj drastičan korak brijanja jednog dela glave.

Inače, kako je Zorica otkrila za Republiku, već uveliko se radi na ekranizaciji njenog života, te će gledaoci imati priliku da gledaju film posvećen liku i delu poznate pevačice, koja je popularnost stekla osamdesetih i devedestih godina kada je harala bivšom Jugoslavijom i prodala preko 12 miliona ploča.

- Radimo na filmu o mom životu. Neće baš biti klasika o mom životu i mene kao ličnosti, već će biti nešto zaista drugačije. Ceo moj život i ono što sam ja uradila u životu i celo moje postojanje biće prikazanao na drugačiji način. U filmu će biti svega i svačega, kao i se*sa. Ja glumim sebe u filmu, a oko mene će biti i vrhunski glumci. Baš zbog toga sam i pristala jer ja volim da budem ono što jesam - otkrila je za naš portal Markovićeva, koja iza sebe ima tešku životnu priču i turbulentnu prošlost.

Republika

Foto: Republika TV

Zorica Marković

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Biba

07.09.2023 21:59

Moze da brije sta hoce,seljobera ostaje seljoberka