ZORICA MARKOVIĆ POKAZALA NOVOG DEČKA?! Pevačica se pojavila na premijeri filma, svi gledaju u neverici (VIDEO)

Autor: P. R.

Zabava

06.09.2023

21:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svi se pitaju koga to šeta popularna pevačica!

Večeras se u MTS dvorani održava premijera domaćeg filma "Pored tebe" reditelja  Stevana Filipovića, a crvenim tepihom pred sam početak projekcije prošete su mnogobrojne poznate ličnosti sa javne scene, među kojima se našla i pevačica i rijaliti učesnica Zorica Marković, i to u pratnji zgodnog muškarca.

Naime, Markovićeva se na glamuroznom događaju pojavila u društvu proslavljenog MMA borca Vasa Bakočević, a među prisutnima su odmah krenule spekulacije da je bivša učesnica "Zadruge" smuvala 30 godina mlađeg momka.

Ipak, Bakočević je srećno oženjen izabranicom Marijom, sa kojom ima ćerku i sina, a kako nam je pevačica otkrila kada smo je pitali za zgodnog spotistu, ona je priznala da je Vaso, po njenom mišljenju, dobar frajer, ali između njih nema ničeg više od prijateljstva, koje traje već godinama.

- Pa, vi niste normalni... (smeh) Kakav dečko, kakav borac... Vaso je moj prijatelj već godinama, čovek je oženjen i ima decu, samo mi pakujete priče! (smeh) Šalu na stranu, stvarno između nas nema ništa, pa da ima, vi biste sigurno prvi znali. Rekla sam mu samo da mi drži stražu, da mi nešto ne fali - otkrila je Zorica Marković kroz smeh za Republiku, koja se za premijeru filma skockala od glave do pete:

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić

Zorica Marković i Vaso Bakočević

- Izgledam onako kako treba za crveni tepih, morala da sam se sredim tip-top! Ja sam riba i po (smeh). Radimo na filmu o mom životu. Neće baš biti klasika o mom životu i mene kao ličnosti, već će biti nešto zaista drugačije. Ceo moj život i ono što sam ja uradila u životu i celo moje postojanje biće prikazanao na drugačiji način. U filmu će biti svega i svačega, kao i se*sa - rekla je Zorica, a potom otkrila da'će glavna uloga pripasti njoj:

- Ja glumim sebe u filmu, a oko mene će biti i vrhunski glumci. Baš zbog toga sam i pristala jer ja volim da budem ono što jesam - rekla je ona u izjavi za naš portal.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading