"NISU IMALI SVETLA NA MOTORIMA... OSAKATIO IH JE I POBEGAO": Komšinica otkrila potresne detalje o mališanima koje je pijani vozač pokosio

Autor:

Hronika

06.09.2023

21:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Komšinica tvrdi da dečaci nisu imali svetla na svojim motociklima, dok je vozač "golfa" išao suprotnim smerom.

"NISU IMALI SVETLA NA MOTORIMA... OSAKATIO IH JE I POBEGAO": Komšinica otkrila potresne detalje o mališanima koje je pijani vozač pokosio

Foto: Facebook, Shutterstock

Šoku nakon strašne nesreće u kojoj su dvojica dečaka, P.U. i M.D. teško povređeni i dalje ne prolazi, a meštani Glogovca, porodica i komšije mališana ne mogu da dođu sebi.

Prema rečima suseda, oni su se tokom celog leta zabavljali vozeći mopede, trkali se, jurili...

Komšinica tvrdi da dečaci nisu imali svetla na svojim motociklima, dok je vozač "golfa" išao suprotnim smerom.

- Kako je vozač mogao da povredi decu i napusti mesto nesreće, ne pruživši pomoć, niti pozvavši Hitnu pomoć - rekla je ona za Blic.

Kako je Republika ranije pisala, vozač je nakon nesreće legao da spava "mirno kao da ništa nije uradio, a kamoli da je udario decu i to u njihovoj traci".

- Da stradaju ni kriva ni dužna zbog budale - rekao nam je Mile V. iz Dubočana.

Republika

Foto: facebook

 

Podsetimo, Goran M. (38) uhapšen je pod sumnjom da je svojim autom "golfom" udario u moped na kojem su bila dva dečaka i naneo im teške povrede. Policija je zatekla jezivu scenu na mestu nesreće, gde je jedan od povređenih dečaka ostao bez noge!

- Dečaci su se vraćali sa rođendana kad ih je pijani vozač pokosio...jedan od njih je ostao bez noge, drugom cela ruka povređena. Velika tragedija, ne znam kako će njihove porodice ovo preživeti - rekla je komšinica.

Vozač bio vidno pijan

- Ja ga nisam video, ali su mi rekli da je pre nego je izazvao udes, pio kod prodavnice i da nije bio u stanju da hoda, a takav je seo za volan golfa  i povredio decu, koja su na sreću preživela. Dečaci su pili sokiće i jeli tortu i krenuli na živu muziku u Glogovici gde se okupe oba sela da se druže i pevaju. Koliko je vozač vozio bahato govori to što je odrubio nogu detetu - prepričao je za Časlav N. za Republiku. 

Uprava saobraćajne policije je organizovala presretače i patrole kako bi osigurali hitan prolazak teško povređenog dečaka u pratnji medicinskog tima do bolnice u Beogradu. Drugi dečko je smešten u Klinički centar Niš, gde su konstatovane teške povrede, uključujući prelom obe podlaktice.

Utvrđeno je da je Goran M. (38) vozio "golf 2" i udario u motocikl na kojem su bila deca. Nakon hapšenja, utvrđeno je da je imao 1,94 promila alkohola u organizmu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (0)

Loading