TUŽILAŠTVO O PIJANOM VOZAČU IZ ZAJEČARA! Zakucao se u decu na motoru - jednom amputirana noga!

Autor:

Hronika

06.09.2023

14:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nesreća se dogodila kada je vozilo kojim je upravljao M.G., pod uticajem alkohola, kretalo iz smera Glogovice ka Dubočanu i prešlo na levu stranu kolovoza.

TUŽILAŠTVO O PIJANOM VOZAČU IZ ZAJEČARA! Zakucao se u decu na motoru - jednom amputirana noga!

Foto: Shutterstock

Policija ilustracija

Juče oko 20:20 časova, na lokalnom putu Dubočane-Glogovica, došlo je do teške saobraćajne nesreće u kojoj su učestvovali vozač "Golf-a 2" po imenu M.G. iz Zaječara i dva maloletna dečaka koji su se prevozila na mopedu marke "Tomos APN 6".

Prema saopštenju Tužilaštva u Zaječaru, maloletna lica su zadobila teške telesne povrede, a dečaku M.D. je amputirana leva noga ispod kolena zbog siline udarca.

- Po saslušanju osumnjičenog biće razmatrano da li postoje zakonski osnovi da se prema njemu odredi pritvor, obzirom na teške posledice prouzrokovane saobraćajnom nezgodom i obzirom na činjenicu da je napustio mesto nezgode - navodi VF Glavnog javnog tužioca Slaviša Dimitrijević.

Prema informacijama iz saopštenja, nesreća se dogodila kada je vozilo kojim je upravljao M.G., pod uticajem alkohola, kretalo iz smera Glogovice ka Dubočanu i prešlo na levu stranu kolovoza gledano iz pravca njegovog kretanja, pri čemu je prednjim levim delom udarilo u moped na kojem su bila dva maloletna dečaka.

Nakon nesreće, vozač je napustio lice mesta, ali je ubrzo pronađen i uhapšen po nalogu dežurnog tužioca Osnovnog javnog tužilaštva u Zaječaru. Dežurni tužilac je obavio uviđaj sa ovlašćenim službenim licima Policijske uprave Zaječar i preduzete su sve potrebne mere kako bi se prikupili dokazi sa lica mesta.

Očekuje se da će protiv vozača M.G. biti podignute ozbiljne krivične optužbe u vezi s ovom teškom saobraćajnom nesrećom.

BONUS VIDEO 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading