KOMŠIJE PROGOVORILE O VOZAČU KOJI JE POKOSIO DEČAKE NA MOPEDU: Svaki dan je mortus pijan!

Autor: Republika

Hronika

06.09.2023

14:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mladen nije životno ugrožen, ali mu je leva noga amputirana skroz iznad kolena.

KOMŠIJE PROGOVORILE O VOZAČU KOJI JE POKOSIO DEČAKE NA MOPEDU: Svaki dan je mortus pijan!

Foto: MUP Srbije

Meštani Dubočana kod Zaječara u kojem su sinoć oko 20.20 u saobraćajnoj nesreći teško povređeni Mladen D., (12) i njegov drug Pavle U. (12) ogorčeni su na vozača Miloša (38), koji je skrivio udes.

Roditelji teško povređenog Mladena nisu bili u stanju da danas daju izjave, ali je njihov komšija objasnio kako je došlo do nesreće.

- Mladenov otac je pored mene i nije u stanju da daje izjave. U očajnom je stanju, potresen je... Ne mogu vam dati popuno tačne informacije, ali mogu da kažem koliko znam. Taj Goran je poznati alkoholičar, svaki dan je mortus pijan. U trenutku nesreće bio je pijan i imao je 1,94 promila alkohola u krvi, kada je iz suprotne trake prešao u smer u kojem su bili dečaci. On je sinoć išao iz Glogovice prema Dubočanu, ali je bio baš u teško alkoholisanom stanju. Deca su išla mopedom, od 50 kubika, iz pravca Dubočana ka Glogovici i tu ih je najverovatnije udario - rekao je za Informer komšija dečaka.

On je naveo da Mladen nije životno ugrožen, ali da mu je leva noga amputirana skroz iznad kolena.

- Otac se upravo sprema da ide za Beograd u bolnicu kod sina - priča prvi komšija porodice povređenog Mladena D.

On je dodao da Goran M. živi sa suprugom u Dubočanima i decom.

- Imaju jedno zajedničko dete, a ona ima iz prvog braka.

Podsetimo, Mladen D. je bio saputnik na motociklu "tomos", kojim je upravljao njegov drug Pavle U. (12) iz Glogovca, kada ih je automobilom "golf 2", crvene boje, udario Goran M. (38) iz Dubočana.

Majka Pavla U. (12), iz u Glogovici je samo rekla da još nema detaljne informacije o stanju svog sina.

- Mi smo trenutno u Nišu. Sada je stanje stabilno, čekamo rezultate snimanja. Pavle ima prelom leve ruke, šake, lakta, ali ne mogu više ništa da vam kažem - rekla je majka povređenog Pavla U.

Iz Kliničkog centra u Nišu su saopštili detalje o vozaču mopeda, Pavlu U.

- Na Klinici za dečiju hirurgiju i ortopediju UKC Niš, noćas je hospitalizovan pacijent, muško dete (12) godina, u svesnom, stabilnom i komunikativnom stanju. Nakon hitne, kompletne dijagnostike po trauma protokolu, utvrđeno je da ima povrede leve ruke, odnosno prelom šake, koji je odmah saniran i prelom lakta, o cijem će se daljem načinu lečenja i zbrinjavanju povrede konzilijarno razmatrati u toku dana - navedeno je iz UKC Niš. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading