DEJAN JE POPIO TRI PIVA, A JA VIŠE OD POLA LITRE VODKE: Novi detalji o "puntu smrti"!

Autor: Republika

Hronika

06.09.2023

10:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

- Pre saobraćajne nesreće konzumirali smo alkohol. Ja sam popio 0,75 litara vodke, Dejan tri piva od 0,5 - rekao je preživeli Nenad

DEJAN JE POPIO TRI PIVA, A JA VIŠE OD POLA LITRE VODKE: Novi detalji o "puntu smrti"!

Foto: Instagram/192_rs •

Nenad K. (40), koji je bio na mestu suvozača "punto smrti" za čijim volanom je bio Dejan J. (51), koji je poginuo na "Milošu Velikom" kada je vozio u suprotnom smeru, u iskazu koji je dao u Urgentnom centru do detalja je opisao šta se dogodilo na auto-putu, između ostalog, naveo je da su konzumirali alkohol.

- Pre saobraćajne nesreće konzumirali smo alkohol. Ja sam popio 0,75 litara vodke, Dejan tri piva od 0,5. Krenuli smo na svadbu kod svastike u Ivanjicu. Putanja kojom smo se kretali kroz Beograd je bila tranzit nakon čega smo se kretali Bulevarom vojvode Mišića i zaustavili se na benzinskoj pumpi, a zatim nastavili kretanje. Nisam siguran gde smo se uključili na auto put, ali je obilaznica kod Ostužnice u smeru ka Novom Sadu. Kada smo došli do uključenja na auto - put Miloš Veliki pogrešno smo se uključili u traku auto - puta Miloš Veliki koja je namenjena za saobraćaj ka Novom Beogradu i kretali se ka Obrenovcu u zabranjenom smeru. Hteli smo da se isključimo na prvom isključenju, ali je došlo do sudara - tvrdio je Nenad na saslušanju, prenosi Telegraf.

Poznanici stradalog Dejana K. ispričali su juče za Republiku da je on više puta bio na psihijatrijskom lečenju i da "nije smeo da ima vozačku dozvolu".

Oni su se sudarili sa Dragoslavom P. (30), koja je zbrinuta u Zemunskoj bolnici u teškom stanju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading