ĆERKA I ŽENA SUVOZAČA AUTOMOBILA SMRTI SE SPASILE PUKOM SREĆOM! Meštani Debeljače u šoku, Nenad napravio kobnu grešku: ''Svi znaju da je Dejan bio neodgovoran!''

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Meštani Debeljače ne mogu da dođu sebi nakon stravične nesreće na Milošu Velikom.

ĆERKA I ŽENA SUVOZAČA AUTOMOBILA SMRTI SE SPASILE PUKOM SREĆOM! Meštani Debeljače u šoku, Nenad napravio kobnu grešku: ''Svi znaju da je Dejan bio neodgovoran!''

Foto: Instagram/192_rs •

Nenad K. (40) iz Debeljače bio je u automobilu smrti kojim je upravljao Dejan J. (53). Prema njegovim rečima iz izjave koju je juče dao Urgentom centru u Beogradu, on i Dejan su krenuli na svadbu u Ivanjicu, promašili su izlaz i pokušali da se što pre isključe.

Republika

Foto: Instagram/192_rs •

Nenad K.

Nenad K. je završio sa teškim telesnim povredama, prelomima rebara, kao i grudne kosti, a njegovi poznanici iz Debeljače ne mogu da dođu sebi nakon stravične nesreće. Kako su nam rekli, ne mogu da veruju da je Nenad uopšte seo u automobil sa Dejanom J.

- Niko od nas ne može da poveruje da je seo sa Dejanom u kola. Svi znamo koliko je neodgovoran.Nenad je ozbiljan i porodičan čovek. Ima ćerkicu i ženu, a supruga ima rodbinu u Ivanjici. Čuli smo da je istina da su išli na svadbu tamo. Sreća da njih dve nisu bile sa njim, već da su otišle ranije, inače bi i one stradale - kaže radnica jednog lokala u Debeljači za Republiku.

Inače, u domu Nenada K. nikoga nismo zatekli.

Republika

Foto: Facebook

Dejan J.

Podsetimo, tokom vožnje u kontra-smeru. Dejan J. je direktno udario u vozilo marke ''hjundaji'', nakon čega mu se automobil zapalio, a on poginuo na licu mesta.

 BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading