UHAPŠEN PIJANI VOZAČ IZ ZAJEČARA! Udario mučenu decu pa pobegao - nećete verovati koliko je NADUVAO!

Autor:

Hronika

06.09.2023

10:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Incident se dogodio sinoć na putu Glogovica-Dubočane kada je G. M. upravljao svojim "golfom" sa 1,94 promila alkohola u organizmu.

UHAPŠEN PIJANI VOZAČ IZ ZAJEČARA! Udario mučenu decu pa pobegao - nećete verovati koliko je NADUVAO!

Foto: Tanjug/E. TAHIROVIĆ

Policija

Policija u Zaječaru je uhapsila G. M. (39) iz okoline ovog grada zbog sumnje da je izvršio krivična dela protiv bezbednosti javnog saobraćaja i nepružanje pomoći licu povređenom u saobraćajnoj nezgodi.

Incident se dogodio sinoć na putu Glogovica-Dubočane kada je G. M. upravljao svojim "golfom" sa 1,94 promila alkohola u organizmu. Sumnja se da je vozio u suprotnu saobraćajnu traku i udario u moped na kojem su se prevozila dvojica dvanaestogodišnjaka. Nakon sudara, G. M. je pobegao sa lica mesta.

Kao rezultat ove saobraćajne nezgode, vozač mopeda i putnik na mopedu su zadobili teške telesne povrede. Policija je uspešno locirala i uhapsila G. M. u vezi sa ovim incidentom.

G. M. će se suočiti sa ozbiljnim pravnim posledicama zbog svojih postupaka, uključujući i vožnju pod uticajem alkohola i nepružanje pomoći povređenim licima.

BONUS VIDEO 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading