ŠTA SE OVO DEŠAVA? JOŠ JEDAN VOZAČ UŠAO U SUPROTNOM SMERU NA AUTO-PUTU: "Nestaće pola Srbije zbog TikTok bolesnika"

Autor:

Hronika

05.09.2023

21:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kako se sumnja, u pitanju je TikTok izazov.

ŠTA SE OVO DEŠAVA? JOŠ JEDAN VOZAČ UŠAO U SUPROTNOM SMERU NA AUTO-PUTU: "Nestaće pola Srbije zbog TikTok bolesnika"

Foto: instagram.com/moj_beo_grad/printscreen

Samo dva dana nakon što je na auto-putu "Miloš Veliki" kod Beograda, došlo do stravične saobraćajne nesreće u kojoj je nastradao vozač Dejan J, koji je ujedno i izazvao sudar vozeći u kontra-smeru, večeras se opet dogodio isti slučaj, vožnja u suprotnom smeru, ali, na svu sreću, bez posledica.

Naime, na društvenoj mreži Instagram, odnosno stranici "moj_beo_grad_" osvanuo je snimak sa auto-puta kod aerodroma.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MOJ BEOGRAD (@moj_beo_grad_)

 

Ispod video-zapisa nizali su se mnogobrojni negativni komentari šokiranih korisnika, koji sumnjaju da je u pitanju TikTok izazov.

- Ugasite više taj TikTok, nestaće pola Srbije zbog ovih bolesnika. Ja ne mogu da verujem šta je ovo poslednjih dana sa tim vožnjama u kontra smeru. Ima toliko dece koja tek počinju da uče da voze, koja ne mogu ili ne znaju da izbegnu budalu za volanom, koja radi "izazov". Dokle god se na to gleda kao "izazov", sprdnju, problem TikToka ili bilo kojih društvenih mreža, ovakve stvari će se dešavati - samo su jedni od komentara kivnih građana.

Podsetimo, saobraćajna nesreća se dogodila u nedelju popodne kod obilaznice u Beogradu, na auto-putu Miloš Veliki kod Jakova, kada je vozilo "fijat punto" kojim je upravljao Dejan J. (51) išlo kontra smerom ka Beogradu, izazvalo je nesreću i počelo da gori.

Na mestu suvozača je bio Nenad K. (40) i on je teško povređen, a u drugom vozilu, na mestu vozača bila je Dragoslava P. (30), koja je prevezena u KBC Zemun i njena porodica je apelovala na društvenim mrežama da je potrebna krv za povređenu devojku.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading