ČOVEKU TREBAJU LEPE REČI DOK JE ŽIV, NE KADA UMRE: Dejan neposredno pred nesreću objavio tužan status, pa POGINUO na auto-putu!

Autor:

Hronika

04.09.2023

20:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vozač fijat punta, izazvao je sudar kretajući se u suprotnom smeru brzom trakom.

ČOVEKU TREBAJU LEPE REČI DOK JE ŽIV, NE KADA UMRE: Dejan neposredno pred nesreću objavio tužan status, pa POGINUO na auto-putu!

Foto: Facebook

Stravična saobraćajna nesreća u kojoj je poginuo Dejan J. (53), dogodila se juče na auto-putu Miloš Veliki oko 16 časova, kada je vozač fijat punta, izazvao sudar kretajući se u suprotnom smeru brzom trakom, a potom udario u "hjundai".

Nakon toga, fijat punto se zapalio, a muškarac koji je bio za volanom - Dejan J. izgoreo je na licu mesta. Osim nastradalog muškarca, njegov suvozač i vozač hjundaija zadobili su povrede, te su prebačeni u bolnicu u Zemunu.

Dok se utvrđuju svi detalji ovog udesa, kao i to da li je Dejan namerno želeo sebi, ali i drugima da oduzme život, na njegovom profilu na društvenoj mreži Fejsbuk, pronašli smo statuse u kojima se spominje smrt, kao i samoća. 

- Čovek se voli dok je živ, ne kada umre. Ne trebaju mu tada lepe reči, trebaju mu dok je živ. Ne treba tada toliko pričati o njegovim idealima i snovima, potrebno mu ih je ne gušiti dok je živ. Ne treba tada tone cveća i hvalospeva nad svojim odrom, treba sada jedan nežan pogled, dodir, stisak ruke. Sve ono što nisi dao tada, ne trebaš ni kasnije davati, gluma je to ili kajanje što na koncu za tu osobu isto dođe - stoji u jednom od poslednjih statusta Dejana J.

Foto: Facebook

 

Na istom profilu, poslednji status bio je sa stranice "muftijin amanet", u kojem između ostalog piše:

- Zašto su mnogi ljudi nesretni, nezadovoljni?

Foto: Facebook

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading