OVO JE DEČAK KOJI JE OSTAO BEZ NOGE KAD GA JE PIJANAC "POKOSIO" KOLIMA: Vozač se sramno branio!

Autor:

Hronika

06.09.2023

16:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mladen D. (12) ostao je sinoć bez noge kada je njega i njegovog druga i vršnjaka Pavla U. na motociklu, golfom pokosio pijani meštanin.

OVO JE DEČAK KOJI JE OSTAO BEZ NOGE KAD GA JE PIJANAC "POKOSIO" KOLIMA: Vozač se sramno branio!

Foto: facebook

Mladen D. povređeni dečak

Učenike sedmog razreda Mladena D. iz sela Dubočane i Pavla U.iz Glogovice, stare po 12 godina sinoć oko pola devet uveče udario je kolima, "golfom 2" G. M. (39) iz Dubočana. Vozač je pobegao kući sa lica mesta i legao da spava kao da ništa nije uradio. Po dolasku policije na njegova vrata pravdao se da ne zna ni da je udario dečake, otkriva izvor Srpskog telegrafa.

- Čovek je legao da spava mirno kao da ništa nije uradio, a kamoli da je udario decu i to u njihovoj traci. Da stradaju ni kriva ni dužna zbog budale- rekao je Mile V. iz Dubočana za Srpski telegraf. 

Republika

Foto: facebook

 

Dečaci su se vozili mopedom marke „Tomos APN 6“, iz Dubočana posle proslave dečijeg rođendana, ka susednoj Glogovici, kada je G.M. sa skoro dva promila alkohola u organizmu prešao u suprotnu saobraćajnu traku i pokosio ih. 

Vozač je bio vidno pijan. Ja ga nisam video, ali su mi rekli da je pre nego je izazvao udes, pio kod prodavnice i da nije bio u stanju da hoda, a takav je seo za volan golfa  i povredio decu, koja su na sreću preživela. Dečaci su pili sokiće i jeli tortu i krenuli na živu muziku u Glogovici gde se okupe oba sela da se druže i pevaju. Koliko je vozač vozio bahato govori to što je odrubio nogu detetu - prepričao je za Časlav N. za Republiku. 

Naš sagovornik kaže da poznaje sve meštane i da su povređeni dečaci dobra deca koja su do skoro bili članovi folklornog društva, a objašnjava da mahom deca iz sela voze bicikle i mopede da bi sebi olakšali život pošto su im prilično daleko prodavnice, škola, lekar...

Bahati vozač je uhapšen zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivična dela teška dela protiv bezbednosti javnog saobraćaja i nepružanje pomoći licu povređenom u saobraćajnoj nezgodi i biće uskoro saslušan u nadležnom Osnovnom javnom tužilaštvu u Zaječaru.

Oba dečaka su povređena i konstatovane su im, prema saopštenju tužilaštva, teške telesne povrede, a Mladenu je od siline udarca odsekao levu nogu. Mladen je hitno transportovan u Beograd u Klinički centar Srbije, dok je Pavle hospitaizovan u Nišu.

Bonus video

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading