POZNATI PROŠETALI CRVENIM TEPIHOM NA PREMIJERI: Film "Pored tebe" okupio sijaset glumačkih zvezda, sve pršti od glamura (GALERIJA)

Autor: P. R.

Zabava

06.09.2023

21:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Premijera filma "Pored tebe" privukla je veliki broj poznatih ličnosti.

POZNATI PROŠETALI CRVENIM TEPIHOM NA PREMIJERI: Film "Pored tebe" okupio sijaset glumačkih zvezda, sve pršti od glamura (GALERIJA)

Foto: ST/Dragan Kadić

Večeras se u MTS dvorani održava premijera domaćeg filma "Pored tebe" reditelja Stevana Filipovića, a na postavljenom crvenom tepihu pred sam početak projekcije prošete su mnogobrojne poznate ličnosti sa javne scene.

Među prvima je pristigao glumac Slaven Došlo, koji je u prethodnom ostvarenju "Pored mene" igrao glavnu mušku ulogu, a zatim i proslavljena glumica Svetlana Ceca Bojković, ali i na svačije iznenađenje, pevačica i rijaliti učesnica Zorica Marković, koja se pojavila u pratnji zgodnog muškarca.

Crvenim tepihom prošetali su i glumci Mina Nikolić, Darko Ivić, Branislav Trifunović, Vesna Čipčić, Isidora Simijonović, Jelena Kesić...

Inače, radnja filma "Pored tebe", koji je nastavak je Filipovićevog filma "Pored mene", odvija se pet godina nakon prvog dela, tokom pandemije korona virusa i prati glavnu junakinju Kseniju, koju igra Mina Nikolić. Mina glumi mladu novinarku tabloida koja kreće u potragu za nestalim drugom iz razreda u periodu "lokdauna", a jedna od uloga pripala je i čuvenoj britanskoj glumici Mirijam Margolis, koja se proslavila u filmskom serijalu "Hari Poter".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading