MILICA DABOVIĆ ŠUTNULA KUMA DARKA LAZIĆA: Pukla tikva, vrela košarkašica stavila tačku na vezu - ovo je RAZLOG raskida?! (FOTO)

Autor: P. R.

Zabava

06.09.2023

20:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milica Dabović raskinula je vezu sa Milanom Cvetinovićem, venčanim kumom Darka Lazića!

MILICA DABOVIĆ ŠUTNULA KUMA DARKA LAZIĆA: Pukla tikva, vrela košarkašica stavila tačku na vezu - ovo je RAZLOG raskida?! (FOTO)

Foto: Printscreen/milicadabovic13

Bivša košarkašica Milica Dabović do sada nije imala sreće u ljubavi, a taman kada se činilo da se konačno skrasila i da joj ljubav cveta, ona je obavestila svoje fanove da je ponovo slobodna.

Podsećanja radi, Dabovićeva je šest meseci uživala u ljubavi sa dečkom Milanom Cvetinovićem, inače venčanim kumom Darka Lazića i njegove prve supruge Ane Sević, međutim, kako je otkrila, njih dvoje više nisu zajedno.

Naime, kako je priznala na društvenoj mreži Instagram, odlučila je da stavi tačku na vezu sa svojim sada već bivšim partnerom, jer je, kako kaže, naučila da ceni sebe.

 

- Kaže moj sada već bivši momak: "Šta misliš, da si pre*****?" Ne, ljubavi, bila i ostala p**** i po! Ostavljena ja, nemam nikoga... Ili živeo kraj! Ponosna sam na sebe što sam konačno naučila da cenim sebe i znam kada treba da stavim tačku, ma kolika god ljubav bila - napisala je Milica u okviru svoje objave.

Republika

Foto: instagram.com/stefanovamama13

Milica Dabović instagram

Nekadašnja košarkašica, a sadašnja zvezda "Onlifensa", sajta za odrasle, inače, nije želela da otkriva detalje raskida, kao ni razlog zbog kojeg je došlo do raskola između nje i Milana, ali je indirektno svojim pratiocima stavila do znanja da poniženja na svoj račun više ne toleriše.

Podsetimo, veza Milice Dabović i Milana Cvetinovića otkrivena je krajem marta, kada je proslavljena sportistkinja objavila fotografije iz Las Vegasa gde su proveli vreme zajedno. Od tada, ona je neretko objavljivala zajedničke fotografije i video snimke, te pratioci zbog novonastale situacije nisu mogli da sakriju šokiranost.

Republika

Foto: Instagram.com

Milica Dabović instagram

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading