SABALENKA BEZ MILOSTI: Beloruskinja u POLUFINALU - izgubila je samo 21 gem u pet mečeva!

Autor:

Sport

06.09.2023

20:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sjajna partija nove najbolje teniserke sveta.

SABALENKA BEZ MILOSTI: Beloruskinja u POLUFINALU - izgubila je samo 21 gem u pet mečeva!

Foto: Tanjug/AP

Arina Sabalenka

Beloruska teniserka Arina Sabalenka ostvarila je sjajan uspeh, plasiravši se treću godinu u nizu u polufinale US opena, nakon što je ubedljivo savladala Kineskinju Ćinven Ženg rezultatom 2:0 (6:1, 6:4).

Meč je trajao samo 73 minuta, a Sabalenka nije dala svojoj protivnici ni najmanju šansu za brejk.

Beloruskinja, poznata po svojoj agresivnoj igri i snažnom servisu, dominirala je tokom celog meča, čime je potvrdila svoj status kao jedne od najboljih teniserki današnjice. 

U polufinalu, Sabalenka će se suočiti s pobednicom meča između Markete Vondrušove iz Češke i Medison Kiz iz SAD-a. Očekuje se da će to biti još jedan izazovan duel za Sabalenku, ali s obzirom na njen trenutni sjajan nivo igre, imaće sve šanse da stigne do finala.

Sabalenka je do sada odigrala pet duela u Njujorku, a izgubila je svega 21 gem, dakle nešto više od četiri u proseku, što samo pokazuje o kakvoj dominaciji se radi.

Važno je napomenuti da će Arina Sabalenka od ponedeljka postati prva teniserka sveta, bez obzira na ishod preostalih mečeva na Ju Es openu. Ovo je ogroman uspeh za mladu Beloruskinju i potvrda njenog izvanrednog talenta i rada. Njenim brojnim navijačima širom sveta, ovo će biti trenutak ponosa i radosti.

U drugom polufinalu, sastaće se Karolina Muhova iz Češke, odnosno Koko Gof iz SAD-a. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading