ŠOK U NJUJORKU: Ništa od SPEKTAKLA na US openu - Đoković dobija neočekivane vesti?!

Autor:

Sport

06.09.2023

18:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jasan stav slavnog tenisera pred duel koji svi očekuju.

ŠOK U NJUJORKU: Ništa od SPEKTAKLA na US openu - Đoković dobija neočekivane vesti?!

Foto: www.profimedia.rs

Nemački teniser Aleksandar Zverev porazio je sa 3:2 Janika Sinera, u meču osmine finala US opena, i na taj način izborio plasman dalje.

Sašu sada čeka Karlos Alkaraz, protiv koga vodi sa 3:2 u međusobnim mečevima. Jedini meč na grend slemovima odigrali su na Rolan Garosu prošle godine, kada je Zverev slavio u četiri seta.

- Bio je ovo moj najduži meč na US Openu. Može se reći da sam se vratio. Ovakvi mečevi su ono za šta se živi, volim da igram ovakve duele. Naravno da bih voleo da je meč trajao malo kraće, ali pamtim i ono što sam osećao tokom prošle godine kada nisam mogao da se takmičim zbog povrede - rekao je Zverev.

Foto: Tanjug/AP

Aleksandar Zverev, nemački teniser

Ističe da svi očekuju finale Novaka i Karlosa, ali da će on dati sve od sebe da spreči spektakl u Njujorku.

Od početka turnira svi priželjkuju dva meča, Đoković protiv Alkaraza u finalu i Alkaraz protiv Sinera u četvrtfinalu. Ovaj poslednji se neće desiti, a možda sprečim i da se desi onaj prvi.

Za kraj, istakao je da će biti spreman za duel protiv mladog Španca.

- Ovde sam da bih igrao, to je ono što volim da radim. Ne znam kako će se sve ovo završiti, samo znam da ću dati sve od sebe i da ću se boriti do poslednjeg momenta. Biću spreman za taj duel – uveren je Zverev.

Podsetimo, ovaj meč je na programu noćas, a počeće oko tri sata ujutru.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading