ĐOKOVIĆ PRAVIO HAOS U NJUJORKU: Novaka NE MOŽETE pobediti čak ni kada drži TIGANJ ili BEJZBOL PALICU! (FOTO GALERIJA)

Autor:

Sport

27.08.2023

08:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sjajna predstava u glavnom gradu Amerike.

ĐOKOVIĆ PRAVIO HAOS U NJUJORKU: Novaka NE MOŽETE pobediti čak ni kada drži TIGANJ ili BEJZBOL PALICU! (FOTO GALERIJA)

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković potpisuje teniske loptice

Najbolji srpski teniser Novak Đoković priredio je nezaboravan spektakl na "Artur Eš Dečjem danu", samo dan pre početka prestižnog US Opena.

U ovom jedinstvenom događaju, Đoković je oduševio publiku svojom veštinom i kreativnošću tako što je prebacivao lopticu preko mreže koristeći neobične rekvizite umesto klasičnog reketa.

U okviru prijateljske partije protiv članova popularne Jutjub sportske i komičarske grupe "Dude Perfect", Đoković je demonstrirao svoje majstorstvo koristeći tiganj, drvenu dasku, bejzbol palicu, lopaticu, školski znak za stop, pa čak i reket za stoni tenis. Smeškajući se i sa velikim entuzijazmom, Đoković je pokazao da njegova veština nije ograničena samo na tradicionalni teniski reket.

Osim našeg tenisera, na sjajnom događaju su učestovali i ostale teniske zvezde, između ostalih Karlos Alkaraz i Iga Švjontek.

Nekoliko puta je Nole nasmejao prisutne, a najviše kada je kroz šalu prokomentarisao svog prvog protivnika na turniru, Francuza Aleksandra Mulera.

- Tražite od mene da kažem nešto lepo o mom protivniku u prvoj rundi? Zgodan je. Ipak, to nije dovoljno - rekao je Srbin kroz smeh. 

Još jednom je naš as pokazao da mu nema ravnog, ne samo kada je u pitanju tenis, već i odnos sa publikom. Naučiće Zapad to da ceni tek kad se Nole povuče.

Inače, izašao je i raspored za prvi dan turnira u Njujorku, a Đoković će meč prvog kola odigrati u utorak ujutru, oko tri sata, upravo protiv pomenutog Mulera.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading