DETALJI DRAME U PEČENJEVCU! Ljubiša trčao 7 km do policije da prijavi sina nasilnika, pa se iznenada srušio

Autor:

Hronika

27.08.2023

07:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lekari hitne pomoći koji su brzo pristigli nakon poziva slučajnih prolaznika mogli su samo da konstatuju smrt nesrećnog starca

DETALJI DRAME U PEČENJEVCU! Ljubiša trčao 7 km do policije da prijavi sina nasilnika, pa se iznenada srušio

Foto: ST/Nebojša Mandić, Tanjug/R. PRELIĆ

Hitna pomoć i policija

Ljubiša (72) preminuo je sinoć kasno ispred policijske stanice u leskovačkom selu Pečenjevcu nakon što je policajcima prijavio svog sina nasilnika.

Kako se saznaje, do žustre rasprave između oca i sina sinoć oko 20 sati došlo je u selu Lipovica, sedam kilometara udaljenog od Pečenjevca, a u pravcu Brestovca, na niškom regionalnom putu.

Kako su isticali nezvanično očevici, sin je najverovatnije u pripitom stanju nakon bučne svađe mačetom pojurio oca u dvorištu porodične kuće u Lipovici.

Ljubiša je, najverovatnije od straha za život, potrčao ka Pečenjevcu gde je dežurnim policajcima policijske stanice u ovom povrtarskom selu ispričao svoju tužnu priču.

Nakon što je dao izjavu policiji, izašao je napolje, ali se iznenada srušio. Lekari hitne pomoći koji su brzo pristigli nakon poziva slučajnih prolaznika mogli su samo da konstatuju smrt nesrećnog starca.

Pretpostavlja se da je nesrećni Ljubiša umro prirodnom smrću.

Vrlo brzo na lice mesta pristigla je i porodica preminulog, a u rodnoj kući u Lipovici kako ističu komšije razlegao se lelek i plač rodbine.

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading