ČAROBNO SLAVLJE PEVAČKOG PARA: Ivana i Petar Mitić priredili blizancima BAJKU za prvi rođendan: Igraonica u dvorištu, medvedići, brodovi... (GALERIJA)

Autor: P. R.

Zabava

06.09.2023

18:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zavirite na bajkoviti rođendan za blizance Ivane Pavković i Petra Mitića!

ČAROBNO SLAVLJE PEVAČKOG PARA: Ivana i Petar Mitić priredili blizancima BAJKU za prvi rođendan: Igraonica u dvorištu, medvedići, brodovi... (GALERIJA)

Foto: Republika.rs

Pevački par Ivana Pavković i Petar Mitić važe za jedan od najskladnijih parova na estradi, a danas u njihovom domu imaju poseban razlog za veselje.

Naime, blizanci Vojin i Vuk danas slave svoj prvi rođendan, koji su ponosni tata i mama organizovali u jednom prestoničkom restoranu.

Plavi i narandžasti baloni, igraonica za decu, kao i bogati cvetni aranžmani govorili su o tome da Mitići nisu štedeli tokom organizacije slavlja. Inače, popularni par ima troje dece, starijeg sina Vujadina i blizance Vojina i Vuka.

Pevačica je, podsetimo, nedavno otkrila da voli da zabeleži svaki momenat sa decom, ali da smatra da ne treba sve da objavljuje javno.

Republika

Foto: Republika.rs

Ivana Pavković i Petar Mitić

- Svi mi pišu zašto ih češće ne izbacujem, imam dosta snimaka, ali ih čuvam i za privatnu arhivu. Ne želim ni da budem dosadna, ali ljudima to zaista nije dosadno. Svi se raduju zbog nas i drago mi je što ljudi cene one prave vrednosti, a to je porodica. Što se Vujadina tiče, znala sam kakvo je dete i znala sam da će sve to prihvatiti dobro. Svi su nas plašili da će biti problema, ali on toliko njih voli i mazi ih da se nekada i unervoze - rekla je ona nedavno za "Grand".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading