PORODILA SE TAMARA MILUTINOVIĆ! Pevačica sa mužem fudbalerom bebi dala NEOBIČNO IME

Autor: P. R.

Zabava

05.09.2023

19:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Popularna pevačica bebi dala neobično ime latinskog porekla koje nosi moćno značenje!

PORODILA SE TAMARA MILUTINOVIĆ! Pevačica sa mužem fudbalerom bebi dala NEOBIČNO IME

Foto: ATA Images

Tamara Milutinović

Pevačica i nekadašnja učesnica muzičkog takmičenja "Zvezde Granda", Tamara Milutinović, porodila se i na svet donela zdravu ćerkicu, saznaju domaći mediji.

Tamara i njen suprug, fudbaler Darko Jevtić, naslednici su odlučili da daju ime latinskog porekla, Emili, koje znači "ona koja se takmiči". Majka i beba se osećaju dobro, a porođaj je, kako navodi Blic, prošao u najboljem redu.

Republika

Foto: E-Stock/Nataša Rajaković

Tamara Milutinović i Darko Jevtić

Tamara Milutinović se pre samo tri dana oglasila na društvenoj mreži Instagram i obavestila je pratioce da će se uskoro poroditi.

- I eto tako, stigli smo do kraja... Kraja, ali i najlepšeg početka... Možda neću osećati više one najlepše "leptiriće" u stomaku, ali ćemo ti ih tata i ja na dlanu donositi celoga života. Emili, čudo naše - navela je tad popularna pevačica.

Podsećanja radi, Tamara Milutinović stala je na ludi kamen i udala se za fudbalera Darka Jevtića, i to na imanju Nataše Bekvalac u Čeneju. Par je upriličio intimno venčanje samo za najbliže, a veliko slavlje planirano je za sve prijatelje nakon pevačicinog porođaja. Interesantno je da je Tamara saznala i pol bebe i to na zanimljiv način, kada je avion preleteo i ispustio dim roze boje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading