ESTRADA SE SJATILA NA PRVI ROĐENDAN GRANDOVIH BLIZANACA: Ceca prvi put u javnosti nakon Anastasijine udaje, Milica Pavlović sva u belom (GALERIJA)

Autor: P. R.

Zabava

06.09.2023

20:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ivana Pavković i Petar Mitić napravili su gala slavlje povodom prvog rođendana blizanaca!

ESTRADA SE SJATILA NA PRVI ROĐENDAN GRANDOVIH BLIZANACA: Ceca prvi put u javnosti nakon Anastasijine udaje, Milica Pavlović sva u belom (GALERIJA)

Foto: ATA Images/Antonio Ahel

Pevački par Ivana Pavković i Petar Mitić važe za jedan od najskladnijih parova na estradi, a danas proslavljaju prvi rođendan blizancima Vojinu Vuku, koji su ponosni tata i mama organizovali u jednom prestoničkom restoranu.

Ovim povodom, nekadašnji učesnici muzičkog takmičenja "Zvezde Granda" na bajkovitoj proslavi okupili su, narodski rečeno, pola estrade, među kojima su se našli Svetlana Ceca Ražnatović sa sestrom Lidijom Ocokoljić, Milica Pavlović, Aleksandra Mladenović, Nemanja Stevanović, Aleksandra Bursać, Jelena Kostov, Milan Dinčić Dinča sa suprugom Jelenom, Milan Mitrović sa devojkom, Baje Mojićević...

Među prvima pojavile su se pevačice Jelena Kostov i Milica Pavlović. Jelena je bila u roze haljini, dok se Milica odlučila za belu boju, a obe su izgledale prilično raspoloženo.

Aleksandra Mladenović ponela je odevnu kombinaciju koja je imala tračice između grudi, a sa lica nije skidala osmeh, te je sa zadovoljstvom pozirala fotografima.

Pevač Milan Dinčić Dinča bio je sa ženom Jelenom, folk zvezda Svetlana Ceca Ražnatović bila je sa sestrom Lidijom, a sve detalje možete pronaći u galeriji fotografija.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Vesna

07.09.2023 21:56

Gomila seljobera na jednom mestu,dislike iz pickovca da glume duet set