NIKADA NE BISTE POGODILI KO JE ČOVEK SA SLIKE: Nekada je nosio dugu kosu i brkove, a onda je potpuno promenio imidž i postao VELIKA ZVEZDA (FOTO)

Autor:

Zabava

13.09.2023

21:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dok jaše konja u galopu, niko ni ne sanja da je to on!

NIKADA NE BISTE POGODILI KO JE ČOVEK SA SLIKE: Nekada je nosio dugu kosu i brkove, a onda je potpuno promenio imidž i postao VELIKA ZVEZDA (FOTO)

Foto: Printskrin/Dailymotion

Pre nego što je postao poznat, kompozitor Aleksandar Milić Mili, koji danas ima uspešnu muzičku karijeru, svojevremeno se u kaubojskom fazonu pojavio u spotu Viki Miljković za pesmu "Koka kola, marlboro, suzuki", koja je bila ultra popularna devedesetih godina.

Niko ko vidi čoveka sa dugom kosom i brkovima kako u galopu jaše konja, u pomenutom muzičkom videu, nikada ne bi pomislio da je to poznati muzičar jer je on u međuvremenu potpuno promenio imidž. 

Republika

Foto: e-stock/Č. VUKOJIČIĆ

Aleksandar Milić Mili dosta polaže na svoj fizički izgled

 

Tri decenije kasnije Viki i Mili zajedno sede u žiriju "Zvezda Granda" kao muzički mentori koji ocenjuju kandidate. 

Foto: M. M./ATAImages, Antonio Ahel/ATAImages

Aleksandar Milić Mili i Viki Miljković u ulozi žirija se čak i sukobljavaju zbog takmičara

 

Inače, svoj prvi hit Mili je komponovao još sa 19 godina. Reč je o pesmi "Ja ne pijem" koju u duetu izvode Hari Varešanović i Haris Džinović. Zatim je osnovao vlastiti bend Miligram i snimio pesmu "Neka me misli napuste". Značajnu saradnju ostvaruje 1996. godine kada je komponovao sve pesme na albumu Svetlane Cece Ražnatović, a na tom albumu je potpisan i kao producent i aranžer. Pored Cece, sarađivao je sa Lepom Brenom i Anom Nikolić. Komponovao je muziku za film "Nož", za koju je i nagrađivan, a bio je i u žiriju još jednog talent-šoua "Ja imam talenat".

 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading