LEPOTAN SA BANOVOG BRDA RASPAMETIO JE ITALIJU: Svako dete u SRBIJI zna ga zbog ovoga, a gracioznost njegove verenice je POSEBNA PRIČA (FOTO)

Autor: N.J.

Lifestyle

08.09.2023

16:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sa porodicom se preselio u Italiju, a danas je uspešan muzičar i glumac i nedavno je verio ovu lepoticu.

LEPOTAN SA BANOVOG BRDA RASPAMETIO JE ITALIJU: Svako dete u SRBIJI zna ga zbog ovoga, a gracioznost njegove verenice je POSEBNA PRIČA (FOTO)

Foto: Facebook-Alessandro Egger

Aleksandro

Aleksandro Eger (31) sigurno je omiljeni lik svakom mališanu. Srpski maneken, nekada je živeo na Banovom brdu, a onda se sa porodicom preselio u Italiju i tamo je nastavio karijeru. Majka mu je Srpkinja, a otac Italijan. Kako je jednom prilikom istakao detinjstvo je proveo sa bakom u Beogradu jer mu je majka zbog posla često putovala u Italiju.

U Srbiji, on se proslavio kao dete čije je lice krasilo "Kinder" čokoladu

Foto: www.profimedia.rs

Aleksandro danas

Danas, on je sagradio uspešnu muzičku i glumačku karijeru. Dobio je i jednu od uloga u filmu "Gučijevi" gde se takođe proslavio.

Očigledno, on je obožavan među svojim mnogobrojnim fanovima, te voli time i da se pohvali. Na društvenoj mreži Instagram često deli kako poziraju zajedno.

Nedavno, on je verio svoju devojku Madalinu Doroftei i uputio joj je najnežnije reči:

- Rekla je "da". Pre mnogo godina naš prvi dejt je bio u Mekdonalsu u Duomu ručali smo dve salate ako se dobro sećam. Danas smo i dalje u Duomu na jednom drugom elegantnijem mestu ali sa još jačom ljubavlju - napisao je on na italijanskom dok je slikao kako pozira sa upečatljivim prstenom na ruci.

Nedavno, oni su se pojavili na Filmskom festivalu u Veneciju gde su pobrali sve simpatije. Mis Rumnije, odnosno njegova verenica nije zapustila obrazovanje te je diplomirala na Ekonomskom fakultetu, a na događaju zajedno su oduševili prisutne.

Foto: www.profimedia.rs

Aleksandro sa devojkom na crvenom tepihu

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading