SEKA ALEKSIĆ PROGOVORILA O PROBLEMIMA U BRAKU: Priznala šta Veljku smeta kod nje!

Autor:

Zabava

08.12.2023

22:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Seka Aleksić priznala sve o suprugu!

SEKA ALEKSIĆ PROGOVORILA O PROBLEMIMA U BRAKU: Priznala šta Veljku smeta kod nje!

Foto: ST/Dragan Kadić

Revija Bate Spasojevića

Pevačica Seka Aleksić je ocenila godinu na izmaku, najavila novu modnu kolekciju, ali i govorila o privatnom životu te suprugu Veljku Piljikiću. 

- Godina kojoj se bliži kraj za mene je bila, pre svega, radna. Ništa se tu nije spektakularno desilo, osim, možda, ulaska u modu i modni svet. Zaista sam mnogo radila, nastupala. Radim i na novom albumu, snimala sam serijal za jednu televiziju i tako su dani tekli u svim tim obavezama. Sve je, u principu, bilo onako kako sam planirala i želela. Želja specijalnih nemam. Ja nisam osoba koja želi nešto preterano ili veliko, tako da sve što sam poželela, to mi se i ostvarilo - rekla je Seka za bosanski Expres, pa se osvrnula na supruga Veljka i otkrila kad joj pukne film kad je on u pitanju

 - Kašnjenje je jedina stvar koja me nervira kada je on u pitanju. Ali se nekako borim s tim, naučila sam da ljude ne možemo menjati, na nama je hoćemo li ih prihvatiti ili ne - a onda priznala šta njoj Veljko zamera i sa čim se ona bori kroz život

Njega nervira samo moja brzopletost, ali otkako je moj saradnik Stanislav tu, mislim da ni to ne postoji. Generalno, istina je da sam kroz život brzopleta i onda je to nešt, što mi ljudi oko mene ili moji saradnici, zameraju. Mogu da se pohvalim da u poslednje vreme ne pravim nikakve gluposti, poprilično sam mirna i staložena - iskrena je Seka.

Foto: ST/Vlada LUKIĆ

Seka Aleksić

 

Inače Aleksićeva se osvrnula i na albume, te da li se isplati izdavati ih

- Pitanje da li se nešto isplati je individualno. Što se mene tiče, ja sam pjevač koji već 20 godina radi i smatram da u karijeri velika i ozbiljna zvijezda i neko ko toliko traje mora imati album na svake dvije-tri godine. To mi je sasvim normalno i toga se i dalje držim - zaključila je Seka za gore pomenuti medij.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Sneza

09.12.2023 09:11

Pa i prosli albuma je bio ocajan, sledeci jos ocajniji.