NJIMA MUŠKARCI STALNO VISE NAD GLAVOM, PRATE IH I NA NASTUPIMA: Ove pevačice ne mogu da mrdnu od svojih od muževa (FOTO)

Autor: M. K. V.

Zabava

02.12.2023

08:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kako bi im izgledale karijere da im ih oni ne vode?!

NJIMA MUŠKARCI STALNO VISE NAD GLAVOM, PRATE IH I NA NASTUPIMA: Ove pevačice ne mogu da mrdnu od svojih od muževa (FOTO)

Foto: ST/Dragan Kadić, ST/Vlada LUKIĆ, Antonio Ahel/ATAImages

Nedavno je u medijima osvanula vest da je 11 godina mlađi dečko Tanje Savić dao otkaz svojoj kompaniji u Americi, kako bi se u potpunosti posvetio pevačici i njenoj karijeri. Naime, Muhamed Muki Bešić koji je radio kao pilot, planira da sve svoje vreme provodi sa folkerkom, a kako ga Tanja već neko vreme polako uvodi u svoj posao, te se on često javlja na njen telefon i ugovara joj nastupe, moguće da će joj on u najskorije vreme i zvanično postati menadžer.

Foto: instagram.com/tanja_savic_private

Tanja Savić sa svojim pilotom

U prilog ovim navodima medija ide u to što su Mukija novinarske ekipe u više navrata sretale sa pevačicom na aerodromu "Nikola Tesla", dok joj nosi kofere, otvara vrata, a tek nedavno se saznalo da se priprema da bude i poslovno vezan za nju.

Međutim Savićka nije jedina pevačica koja spaja ljubav i posao. Naime, to su pre nje učinile i mnoge njene koleginice. 

Poznato je da je Seka Aleksić sa svojim sadašnjim suprugom Veljkom Piljikićem prvo imala poslovnu saradnju kada se on pojavio kao maneken u njenom spotu, da bi i kasnije, u braku, nastavio da radi za nju kao menadžer. 

Foto: ATA Images/Antonio Ahel

Seka Aleksić je od supruga manekena napravila menadžera

Muž Slađe Alegro Zoran Dragaš takođe je zadužen da vodi karijeru svoje supruge i organizuje joj gostovanja. Njih dvoje se uglavnom uvek zajedno pojavljuju u javnosti i nerazdvojni su kako privatno, tako na nastupima.

Foto: ST/D.KADIĆ

Slađa Alegro sa suprugom i radno i paradno

Folkerka Maja Berović se od svoje 17. godine zabavlja sa sadašnjim suprugom Alenom, koji je ujedno i njen menadžer, pored toga što ima prevozničku firmu. Upoznali su se tako što je on redovno posećivao Majine nastupe, a čim su stupili u vezu, njih dvoje su ubrzo započeli i zajednički život.

Foto: ST/N. MANDIĆ

Maja Berović je od rane mladosti sa svojim sadašnjim suprugom Alenom

Pevačica je pričala i kako joj je njen životni partner i pre nego što su svoju ljubav krunisali brakom, još na početku njihovog odnosa, finansijski pomogao da objavi prvi album.

Foto: instagram/printscreen

Aleksadra Prijović ima drugog menadžera, ali i njen muž je angažovan oko njene karijere

Trenutno jednoj od najpopularnijih pevačica mlađe generacije Aleksandri Prijović takođe muž Filip Živojinović vodi karijeru, iako pored njega ima menadžera Danijela Blažića Blaška, koji je zadužen za njene nastupe. 

Foto: republika

Filip Živojinović vodi računa da Prijini koncerti produkcijski budu bez greške

Prijin suprug veoma je angažovan kada su njeni veliki koncerti u pitanju, pa je prati iz bekstejdža i vodi računa da produkcijski sve bude na nivou. 

Porodično vodi posao i pevačica Nada Topčagić sa svojim suprugom Zlatkom Đorđevićem.

Foto: e-stock/S.Kostić

Nada Topčagić sa suprugom Zlatkom Đorđevićem

Dugi niz godina ovaj par je u skladnom braku, a na nastupe koje Zlatko Nadi zakazuje takođe zajedno idu i uživaju u druženju sa njenom publikom i gazdama koje je angažuju. 

Stoja Novaković isto tako ne mora da brine, njeno je samo da dođe i zapeva, kada joj njen emotivni partner Igor Jovanović, koji je po zanimanju arhitekta, zakaže tezge. 

Republika

Foto: Republika.rs

Stoja Novaković je smotala intelektualca

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading