ZNA SE KO JE MAMA! Dara Bubamara očitala lekciju pevačicama zbog OBRADE njenih hitova!

Autor:

Zabava

24.10.2023

23:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Popularna folkerka tvrdi da nema ništa protiv toga što koleginice prepevavaju njene stare numere, jer su na taj način ponovo tražene kod publike.

ZNA SE KO JE MAMA! Dara Bubamara očitala lekciju pevačicama zbog OBRADE njenih hitova!

Foto: ST/Dragan Kadić

Dara bubamara

Folk pevačica Dara Bubamara, koja jedva čeka da završi novi album, za koji kaže da će biti pravi bum na estradi, tvrdi da i njene stare pesme koje obrađuju druge koleginice poput Edite Aradinović i Barbare Bobak postaju hitovi. 

Republika

Foto: e-stock/ Časlav Vukojičić

Edita Aradinović obradila Darinu pesmu "Ne gledaj me tako" koja je ponovo opet hit


- Dosta pevačica obrađuje moje pesme. Recimo, Edita je obradila "Ne gledaj me tako" i ta pesma se vratila, svi je traže. Tako i Barbara Bobak, i tako dalje, ne znam ko je sve obrađivao. Pesma "Mami, mami" vratila se i veći je hit sada nego pre 14 godina. Mislim, i tad je bila hit, ali ne u ovakvoj meri. Ja sam stvarno presrećna, ne moram ni da snimam nove pesme jer mi se sve stare vraćaju - rekla je Dara u emisiji "Ekskluzivo", ali je ipak poručila da sprema nešto bombastično: 

Foto: Nikola Mutić

Babara Bobak takođe rado peva pesme Dare Bubamare, kaže poznata pevačica


- Jedva čekam nove pesme, da razvalim i da se zna ko je mama! Neću izdavati dok ne snimim i sve spotove. Da li će to biti mart ili na leto, ne zavisi sve od mene, ali ja ću se truditi. U decembru idem na američku turneju, za Novu godinu sam u Čikagu.

 

BONUS VIDEO: 


 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading