ZBOG SRBINA SE PRESELILA U SMEDEREVSKU PALANKU: Špankinja pravi KOMPLET LEPINJE, pa otkrila ČETIRI stvari koje su je PRVO NAUČILI kod nas

Autor:

Lifestyle

26.10.2023

20:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prvo je zapamtila psovke.

ZBOG SRBINA SE PRESELILA U SMEDEREVSKU PALANKU: Špankinja pravi KOMPLET LEPINJE, pa otkrila ČETIRI stvari koje su je PRVO NAUČILI kod nas

Foto: TikTok/laganosp

Španjolka

Laija Baskez je Špankinja koja se iz Barselone preselila u Smederevsku Palanku zbog ljubavi prema Andriji, a onda je pokrenula i ugostiteljski biznis. Izuzetno je aktivna na društvenim mrežama, a u jednom od videa otkrila je šta je naučila za godinu dana koliko je u Srbiji.

1. Ružne reči

U Srbiji prvo što je naučila su ružne reči i to ne svojom voljom.

- Ne znam zašto su prvo svi želeli to da me nauče - rekla je ona kroz osmeh u videu na TikTok - u.

2. Odlazak na slavu

Generalno je poznatno koliko je skoro svakoj srpskoj porodici važno da ispoštuje poziv za slavu koji dobije, a u pomenutom videu objašnjava da je to jedna od stvari koju je naučila.

- Ako ne odeš na slavu, to je nešto strašno. Dobro mi nemamo slavu, ali ja baš volim vašu slavu. I da se jede pečenje i sve se jede - priča iskreno.

Foto: TikTok/ laganosp

Devojka iz Španije otkriva šta je prvo naučila u Srbiji

3. Skidanje obuće

Nezamislivo je da negde uđete obuveni, jer to je neka vrsta nepisanog pravila u Srbiji. Izuvanje pred vratima, eventualno u delu hodnika koji za to služi, je obavezno.

4. Novac

Kako ističe u videu još uvek ne može da se navikne na naš novac, jer je to previše papirića, a osim novca problematična je bila i ćirilica koju je brzo morala da nauči.

Ljudi je obožavaju te stalno ispod njenih videa možete videti pregršt lepih komentara, a veliki deo te publike poručuje: "ma ti si naša", "slatka si, dobra", "volimo te", "ma ti si sad naša snajka i ne damo te, jer si predivna, lepoto naša", "prelepa si, dobro došla", poručuju joj svakodnevno.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading