ODLIČNO JE PROŠAO: Tonali SAMO 10 meseci VAN FUDBALA!?

Autor:

Sport

24.10.2023

14:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Skandal dobija svoj epilog.

ODLIČNO JE PROŠAO: Tonali SAMO 10 meseci VAN FUDBALA!?

Foto: Tanjug/AP

Fudbalski savez Italije mogao bi da igrača Njukasla Sandra Tonalija suspenduje na 10 meseci zbog kršenja pravila o klađenju.

Italijanski mediji navode da je Tonali navodno pristao na sporazum o priznanju krivice sa FIGC, koji uključuje terapiju zbog zavisnosti o kockanju.

Fudbaler Njukasla je sa svojim advokatima bio u italijanskom tužilaštvu gde je priznao da se kladio na utakmice Milana.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Sandro Tonali u dresu Milana

 

Takođe, navodi se da je Tonali sarađivao tokom istrage sa italijanskim vlastima zbog čega bi mogao da suspendovan na deset meseci.

Italijanski mediji su ranije objavili da bi fudbaler Njukasla mogao da bude kažnjen sa 16 meseci. FIGC je pre nekoliko dana suspendovao fudbalera Juventusa Nikolu Fađolija na sedam meseci zbog kršenja pravila o klađenju.

Tonali (23) bi mogao da zaigra tek u avgustu 2024. godine. On bi u tom slučaju propustio sve mečeve Njukasla do kraja sezone, kao i Evropsko prvenstvo 2024. ako se Italija plasira na kontinentalni šampionat.

Tonali je u letnjem prelaznom roku stigao u Njukasl iz Milana za 64 miliona evra. On je pre Milana igrao za Brešu. Za reprezentaciju Italije nastupio je na 15 utakmica.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading