TONALI PRED OGROMNIM PROBLEMOM: Fudbaler PRIZNAO KLAĐENJE na utakmice SVOG TIMA!

Autor:

Sport

18.10.2023

17:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košmar za najskuplje pojačanje u istoriji Njukasla.

TONALI PRED OGROMNIM PROBLEMOM: Fudbaler PRIZNAO KLAĐENJE na utakmice SVOG TIMA!

Foto: Tanjug/AP

Sandro Tonali

Fudbalski svet trese kladioničarski skandal u koji su upleteni reprezentativci Italije, a po svemu sudeći, najgore će proći Sandro Tonali.

Naime, fenomenalni veznjak je priznao da se kladio na mečeve svog kluba, dok je bio član Milana, a ovo je prekršaj za koji je zaprećena najteža kazna.

Priznao je i to da je uplaćivao novac na mečeve "rosonera" samo onda kada nije bio u sastavu zbog povrede, kartona ili iz nekog drugog razloga, što mu, naravno, ne pomaže previše na sudu, ali može da mu ublaži kaznu.

Činjenica da se kladio na utakmice svog kluba kad on nije igrao oslobađa ga samo optužbi da je direktno mogao da utiče na ishod tih mečeva, samim tim sa sobom nosi i blažu kaznu.

Republika

Foto: Ap photo

Nikolo Fađoli

 

Na isti način tužilaštvo je pristupilo i u slučaju sa Nikolom Fađolijem iz Juventusa, koji je takođe sve priznao i već mu je određena kazna od sedam meseci van fudbala.

Međutim, postoji razlika u ova dva slučaja jer se Fađoli nije kladio na mečeve svog kluba Juventusa, pritom Tonaliju se stavlja na teret da je Fađoliju objasnio kako da koristi ilegalne platforme za klađenje, tako da će on sigurno gore proći.

Procenjuje se da će Sandro biti van fudbala više od godinu dana.

Ostaje da se vidi koja će biti krajnja odluka tužilaštva i kakve će to posledice ostaviti na karijeru mladog veznjaka.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading