NOVA VERZIJA "KALČOPOLIJA"! Policija upala u trening-centar Italije i odvela superzvezde zbog ILEGALNOG KLAĐENJA!

Autor:

Sport

12.10.2023

21:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nastavak istrage u kojoj je optužen Nikolo Fađoli!

NOVA VERZIJA "KALČOPOLIJA"! Policija upala u trening-centar Italije i odvela superzvezde zbog ILEGALNOG KLAĐENJA!

Foto: Tanjug/AP

U Italiji se sprema novi "Kalčopoli", u najmanju ruku skandal velikih razmera! Nakon što je Nikolo Fađoli, fudbaler Juventusa, ispitan zbog klađenja na internetu, u četvrtak su Sandro Tonali i Nikolo Zaniolo davali izjave u policiji!

Više izvora sa Apenina javlja da je policija upala u trening kamp "Koverćano" u blizini Firence i odvela dvojicu superzvezda "azura" na ispitavanje. Oni su posle datih izjava pušteni, a Fudbalski savez Italije je potvrdio da su igrači otišli iz kampa i da neće igrati u predstojećim utakmicama protiv Malte i Engleske.

 

 

- Bez obzira na prirodu radnji, s obzirom na to da u ovoj situaciji dvojica igrača nisu u potrebnom stanju da se suoče sa obavezama planiranim u narednim danima, Savez je odlučio, takođe da ih zaštiti, da im omogući da se vrate u svoje klubove - piše u saopštenju.

Obojica igrača su pod istragom tužioca u Torinu, istom onom koja obuhvata slučaj Fađolija. Inspektori su ispitivali Tonalija i Zaniola o informacija koje je izneo novinar Fabricio Korona, koji tvrdi da se Zaniolo kladio čak i na utakmice Rome u Kupu Italije dok je bio u tom timu.

 

 

Zaniolo je posle toga otišao u Aston Vilu, a Tonali iz Milana u Njukasl. Ako se ispostavi da je tačno, Zaniolov prekršaj je daleko ozbiljniji i prevazilazi samo sportsku suspenziju, već prelazi u krivično delo. Kada je reč o Fađoliju, navodi se da bi mogao da dobije minimum tri godine suspenzije i ogromnu kaznu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading