MNOGI SU SE IZNENADILI! Evo šta je Bahar URADIO posle pobede nad Trajalom!

Autor:

Sport

18.10.2023

17:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crveno-beli deklasirali Kruševljane i prošli dalje u kupu Srbije.

MNOGI SU SE IZNENADILI! Evo šta je Bahar URADIO posle pobede nad Trajalom!

Foto: Starsport

Barak Bahar

Ubedljivom igrom i trijmfom od 6:0, Crvena zvezda se rutinski protiv Trajala plasirala u osminu finala Kupa Srbije.

Ostao je dosledan trener kluba s Marakane Barak Bahar i, kao što dan ranije nije želeo da daje uobičajeni intervju uoči najave današnjeg duela, zbog rata u Izraelu, tako nije želeo ni da javno analizira pobedu Zvezde nad Kruševljanima.

Izraelski stručnjak je pravo s terena otišao u svlačionicu, jer je Bahar se tako više puta pokazao da se saoseća sa  žrtvama u njegovoj domovini, kojima je odao počast na poseban način tokom prethodnog Zvezdinog meča, u Kragujevcu protiv Radničkog 1923.

Foto: Printscreen/TV Arena sport

Boris Savić

Umesto njega, utakmicu protiv Trajala sumirao je pomoćni trener crveno-belih, Boris Savić:

- Kup je specifično takmičenje, dešavaju se brojna iznenađenja, a mi smo uspeli da na početku utakmice, da tako kažem, "na vreme", postignemo gol i igramo mirnije u nastavku. Posebno raduje ulazak mladih igrača sa klupe. Imali su jako dobar odnos prema dresu, a ono što još raduje, to je debi dva veoma mlada igrača, iz omladinske škole. Mislim da su oni budućnost Zvezde - rekao je Savić za TV Arena sport.

Prokomentarisao je i odsustvo 14 reprezentativaca iz redova Zvezde u ovom okršaju:

- Imamo veoma veliki broj kvalitetnih igrača, koji zaslužuju da nose dres Crvene zvezde i mislim da su ovi momci danas to opravdali i da spremno ulazimo u nastavak takmičenja - zaključio je Boris Savić, pomoćnik Baraka Bahara.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading