PEŠIĆ BRUTALNO O MARINU, HVANGU, ZAPADNOJ TRIBINI: Ova Zvezda nema svlačionicu, ne umeju da išibicare bodove u Kragujevcu!

Autor:

Sport

17.10.2023

18:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovo se mnogima neće svideti.

PEŠIĆ BRUTALNO O MARINU, HVANGU, ZAPADNOJ TRIBINI: Ova Zvezda nema svlačionicu, ne umeju da išibicare bodove u Kragujevcu!

Foto: Starsport

Aleksandar Pešić

Aleksandar Pešić nakon duple krune prošle sezone napustio je Crvenu zvezdu i prešao u Ferencvaroš. Deo navijača, naročito sa zapadne tribine, nije bio zadovoljan njegovim nadmenim ponašanje, što je potom preraslo u animozitet, pa je raskid bio neminovan.

Ipak, Pešić je bez dlake na jeziku govorio o tom sukovu, odnosu sa upravom, aktuelnim sastavom...

- Sa članovima uprave Crvene zvezde i dalje imam korektan odnos. Osim sa Markom Marinom. Reći ću vam i zašto je to tako. Imam poštovanje prema Marku Marinu zbog njegove fudbalske karijere. Istina, ja sam ispod njega u tom smislu, ali mislim da je njegovo maslo što sam otišao. I to što je sada drugačija situacija u svlačionici. Tri ili četiri kola pre kraja, Miloš Milojević me oterao sa jednog treninga. Atmosfera je bila opuštena, skoro da smo osvojili titulu. Uvek sam imao sa njim drugarski odnos, tada sam preterao u šali i bilo je zasluženo što me izbacio... Posle nekog vremena do mene je stigla informacija, naravno, neću reći od koga, da je Marin tada rekao treneru da je ovo prilika da me skloni - otkrio je Peši i dodao:

Foto: Starsport

Marko Marin

- Kada sam dolazio on je bio za to, ubeđivao me, znam da me ceni kao igrača. Nisam želeo da ga pitam jer mislim da bi se posvađali, lakše bi mi bilo da ga obilazim, ovo je prilika da i on sazna, jer se na kraju uvek sve sazna . Poslao sam mu poruku, pozvao me kasnije, ali nisam želeo da mu se javim. Ja Zvezdu volim, u Srbiji se brzo zaboravljaju stvari. U Zvezdu pre šest godina niko nije želeo da dođe, da se razumemo, i tada sam dobio dobar ugovor, direktor mi je sve to omogućio, ali svi koji su te godine došli to su uradili iz ljubavi prema Zvezdi. Svi smo mi oživeli karijere tu, pomogla nam je Zvezda, ali smo i mi dali klubu. Njega kada su zvali, nije želeo da dođe dok nije bilo Lige šampiona! Hoće da mi kaže da je veći zvezdaš od mene, e pa nije. Nije ni od Vujadina Savića, Branka Jovičića, Filipa Stojkovića, Milana Borjana...

Pešić je u dva mandata bio napadač Zvezde i postigao je 45 golova na 91 meč.

- Prošle godine imamo 15 bodova prednosti u odnosu na Partizan priča se i piše kako ne znamo ništa. Sad sam otišao iz Crvene zvezde, kada neko dođe odmah se upoređuje sa Pešićem, kao gori je od mene. Pustite vi Pešića, šta vam ja smetam... Isto tako se pričalo o Gobeljiću, Srniću... Pre toga su igrali Jovičić, Vujadin Savić. Stojković... Da tih momaka nije bilo, ne bi sad ni Hvang, ni Đing igrali Ligu šampiona - rekao je popularni Šilja.

Osvrnuo se na prozivke navijača.

- To što oni rade... Za mene su to frustrirani ljudi, kao i ovi sa društvenih mreža što mi šalju poruke... To nema nigde, oni su počeli da zvižde ovom novom napadaču protiv Radničkog posle promašene šanse - kaže Nišlija.

Zaključio je rečima koje će zabrinuti navijače Crvene zvezde.

- Pričam sa kapitenom Dragovićem, često se čujemo. Rekao mi je da je Zvezda izgubila svlačionicu.... Zvezda mora da ima pet ratnika, tri odlična stranca i jednog majstora što zabavlja publiku. Mi smo to u prvom mandatu imali sa Radonjićem, posle sa Kataijem. Sada toga nema, kao da se izgubio onaj duh. Ti stranci su dobri igrači, ali ne znaju šta im poručuje publika kada pevaju ono: "Da kao lav se boriš". Ne znaju da išibicare utakmicu u Surdulici ili na teškom terenu u Kragujevcu - naglasio je Aleksandar Pešić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading