HUMANITARAC: Zvezdaš pomaže ugroženima u izraelsko-palestinskom sukobu!

Autor:

Sport

11.10.2023

17:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prethodno vojnicima delio hranu.

HUMANITARAC: Zvezdaš pomaže ugroženima u izraelsko-palestinskom sukobu!

Foto: Starsport

Luka Jović, Nenad Gavrić, Idan Vered i Predrag Rajković

Idan Vered (34), nekadašnji fudbaler Crvene zvezdenije ostavio veliki trag na Marakani, pošto je odigrao svega deset utakmica, iako se govorilo da će biti strašno pojačanje za srpskog velikana.

U timu koji je predvodio crnogorski stručnjak Miodrag Božović, Izraelac je imao priliku da se nametne, međutim, nije uspeo. Ostao je upamćen kao prvi fudbaler iz te zemlje koji je zaigrao u crveno-belom dresu, a u kom je proveo samo jednu sezonu. Idanu Veredu trenutno nije do fudbala, jer je njegova zemlja u ratu, pošto već danima bukti oružani sukob između Vojske Izraela i Palestinaca.

On je tim povodom oglasio na društvenoj mreži Intagram, to u ulozi humanitarca. Naime, trenutno pomaže ugroženima koje je ovaj stravičan događaj ostavio bez krova nad glavom i bez hrane.

Hvala našim partnerima koji su donirali 250 dušeka i 5.000 obroka u vidu humanitarne pomoći - poručio je Idan Vered, koji je i pre dve godine bio humanitarno aktivan kada je vojnicima delio hranu.

 

 

Prethodnih dana veoma je aktivan na društvenim mrežama, gde objavljuje snimke i fotografije sa ratom zahvaćenih teritorija. 

Osim Zvezde (gol i asistencija), nastupao je još i za Beitar iz Jerusalima, Makabi iz Haife, Hapoel iz Tel Aviva i Hapoel Petah Tikvu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (0)

Loading