ZVEZDA NE MORA DA BRINE: General Bahar neće u vojsku!

Autor:

Sport

10.10.2023

13:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Izraelska vojska zasad neće mobilisati sportiste koji žive i rade u drugim zemljama, tako da je Barak siguran u Srbiji.

ZVEZDA NE MORA DA BRINE: General Bahar neće u vojsku!

Foto: Starsport

Barak Bahar potresen je zbog rata u Izraelu. Napad Hamasa na domovinu trenera Crvene zvezde i odgovor koji su eskalirali u veliki oružani sukob odrazili su se i na raspoloženje šefa struke crveno-belih, a tragediju težom čine i razne priče oko njegovog vojnog statusa, odnosno navoda da bi mogao da se pridruži armiji i ode u rat. Inače, on ima i nadimak General jer je nakon završenog vojnog roka ostao da radi pri vojsci, tačnije držao je motivacione govore oficirima. Naime, kako Republika.rs saznaje, Bahar neće morati da se pridruži vojsci Izraela, kao ni ostali Izraelci u timu.

- Zvaničnih kontakata na temu eventualnog odlaska Bahara u vojsku nije bilo. Zasad ne postoje šanse da Izrael pozove trenera Crvene zvezde da se javi na dužnost, kao niti bilo kojeg drugog sportistu koji je u inostranstvu. To su sve čaršijske spekulacije, ali zvanično to niko i ne spominje. Bahar trenutno živi i radi u Beogradu i tako će i ostati - rekao je za naš list izvor upućen u relacije između trenera Zvezde, kluba i obaveza prema njegovoj domovini.

Foto: FK Crvena zvezda

Zvezdin general ostaje na beogradskoj "Marakani"

 

Jedino što je potpuno tačno jeste da sve što se dešava u Izraelu utiče i na Bahara.

- Barak je potresen svim što se dešava u njegovoj zemlji, što je i razumljivo. Tamo su mu porodica, rodbina, prijatelji. Baharu zbog toga nije prijatno, ali on maksimalno obavlja svoje dužnosti, kao i ostali Izraelci u Zvezdi. Svi su bili na utakmici protiv Radničkog 1923 u Kragujevcu, on i njegov stručni štab na klupi, a golman Omri Glazer među stativama. Sve dok mogu da se usredsrede na fudbal tako će i ostati. Oni normalno funkcionišu u Beogradu i nemaju posebno obezbeđenje - dodao je naš izvor.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading