BAHAR BIO NA RAPORTU: Čelnici Crvene zvezde i trener oči u oči

Autor:

Sport

10.10.2023

11:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tema promenjivi rezultati, a posebno je bilo primedbina jedan segment igre.

BAHAR BIO NA RAPORTU: Čelnici Crvene zvezde i trener oči u oči

Foto: Starsport

Zvezdan Terzić i Barak Bahar

Tanke pobede sa puno primljenih golova ili malo datih, kao i prosipanje bodova u Ligi šampiona posle vođstva, bili su povod da se u Crvenoj zvezdi popale alarmi. Zato su čelnici kluba na čelu sa generalnim direktorom Zvezdanom Terzićem, i trener Barak Bahar seli za sto i oči u oči analizirali sve što se desilo od početka sezone do aktuelne pauze zbog reprezentativnih obaveza.

Kako je za Republiku potvrđeno iz izvora bliskog klubu, na redovnom sastanku su Izraelcu ponovljeni ciljevi za ovu sezonu, ali i sugerisano šta bi trebalo promeniti u igri. Otvoreno je bilo reči o tome da je Zvezda pred sezonu gazila, pa i Fjorentinu, a da sada jedva pobeđuje Radnički 1923 (4:3) ili da gubi od Voždovca i Čukaričkog.

Foto: Starsport

Mora to mnogo bolje: Fudbaleri Zvezde

Baharu, odnosno njegovim izabranicima, zamerena je nedisciplina u igri, pre svega u odbrani koja olako prima golove. Ukratno, cela zadnja linija je posle nekoliko poteza olako ispadala pa je Omri Glazer morao da vadi loptu iz mreže. Pritom je sve igrače selektovao Bahar, poput povratnika Miloša Degeneka i novajlije Nasera Đige, a niko mu ništa nije rekao ni kada je u zapećak stavio Lekovića, Spajića i Milunovića. 

Od Bahara je zahtevano i da mora da razmisli o promeni načina igre. Odnosno da sve to mora da bude nešto obazrivnije, kao što je bio slučaj u drugom poluvremenu meča sa Radničkim 1923. Ali ne samo protiv ekipa kalibra Kragujevčana, već da se tako mora igrati, primera radi, i protiv Jang bojsa u Švajcarskoj.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading