PITAJTE BAHARA ZA TO! Ivanić odbrusio novinarima posle remija sa Jang Bojsom!

Autor:

Sport

04.10.2023

23:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ljubimac delija nije bio zadovoljan bodom.

PITAJTE BAHARA ZA TO! Ivanić odbrusio novinarima posle remija sa Jang Bojsom!

Foto: Starsport

Mirko Ivanić protiv Jang Bojsa

Fudbaleri Crvene zvezde i Jang Bojsa odigrali su na stadionu "Rajko Mitić" sjajnu utakmicu, u drugom kolu Lige šampiona, a ona je završena bez pobednika.

Posle meča je svoje utiske izneo miljenik zvezdaša Mirko Ivanić, koji je upitan da prokomentariše to što su crveno-beli u nekim trenucima dominirali, a u nekim bili totalno podređeni. Odnosno, šta je uzrok tih padova.

- Za to pitajte šefa (Barak Bahar prim.aut)! On je odgovoran za to, ne mogu ja da pričam na tu temu. Dali smo sve od sebe. Videli ste kako smo izašli na teren, ne zna se ko je umorniji posle ovakvog meča. Padove smo imali, moramo da analiziramo to da se ne bi ponavljalo - odgovorio je za "TV Arena sport" bivši reprezentativac Crne Gore.

Republika

Foto: Starsport

Mirko Ivanić

Potom je izneo svoje viđenje meča.

Želeli smo pobedu, to smo pokazali i kako smo igrali poslednjih deset minuta. Nismo se zadovoljili bodom, želeli smo sva tri. Ali pošto smo gubili, možemo da budemo zadovoljni sa te strane. Ipak, da je neko ponudio pre meča bod, ne bismo prihvatili. Kada se sve ukupno sagleda, ipak, nismo zadovoljni.

Na kraju je upitan i šta je to nedostajalo Zvezdi za trijumf.

Malo sreće, malo više hrabrosti u završnici - poručio je Ivanić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading