ALEKSANDAR PEŠIĆ PROZVAO RADETA BOGDANOVIĆA: Ko si ti? Misliš da si pametan? U stvari si LOŠ I BEZOBRAZAN ČOVEK!

Autor:

Sport

17.10.2023

18:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Reći ću mu to u lice, tvrdi popularni Šilja.

ALEKSANDAR PEŠIĆ PROZVAO RADETA BOGDANOVIĆA: Ko si ti? Misliš da si pametan? U stvari si LOŠ I BEZOBRAZAN ČOVEK!

Foto: Starsport

Napadač Crvene zvezde Aleksandar Pešić

Fudbaler Ferencvaroša Aleksandar Pešić nije ostao dužan poznatom analitičaru Radetu Bogdanoviću, koji ga je jednom priliko prozvao da nije kalibar za Crvenu zvezdu.

Popularni Šilja, inače, napustio je letos crveno-bele nakon sezone u kojoj je neretko imao razmirice sa navijačima.

Po meni je loš čovek, bezobrazan, osetio je šta prolazi u javnosti. Kad ga sretnem reću mu to u lice. On ima karijeru iza sebe, ali osetio je šta naš narod voli. On izađe i kaže za Avramovića košarkaša da je celo leto trenirao, a fudbaleri sa njihovim starletama po Mikonosu. Ko si ti da pričaš o svemu tome, da si toliko pametan, pa neko bi te pozvao da radiš. Što te neko ne zove da budeš trener, zašto nisi selektor  - rekao je Aleksandar Pešić za Informer i dodao:

Ne možeš ti da izađeš na RTS i da ponižavaš ljude. Daje izjave da bi kupio poene, ako nisu zvali ovde, što ga nisu zvali u Južnoj Koreji. Ne možeš ti da izađeš i za nekog kažeš da je drvo.

Posetimo, Bogdanović je krajem 2022. u nekoliko navrata izjavio da Zvezda nema centarfora.

Foto: printscreen/RTS

Rade Bogdanović

Evidentno je da Zvezdi godinama fali centarfor. Pričam stalno ne bi li neko čuo da kupi igrača, kupuju, ali... Oslanjaju se na naše domaće igrače ili naše internacionalce. Oni ne mogu da prenesu težište igre na protivničku polovinu, nemaju zavšnicu. Pešić je dugo igrao u inostranstvu, ali nije kalibar centarfora koji treba Zvezdi. Oni nemaju centarfora, to je najveći problem - rekao je Bogdanović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading